Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес Къща за гости Хепинес

Хепинес Буковец е 170 годишна каменна къща, намираща се в горната част на селото, с невероятна гледка към буковата гора и е специално място за почивка.

Къщата разполага с 4 стаи, всяка, от които има самостоятелна баня и тоалетна. В стаите има спалня, като при нужда осигуряваме и две допълнителни легла.

Механата е разположена на първия етаж - има оборудвана кухня, готварска печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, тостер, кана за затопляне на вода.

Къщата се отоплява с локално парно. Телевизия с Булсатком.

Непосредствено до къщата има барбекю, пещ, ъглов миндер.

Навън разполагаме с два отопляеми басейна - 28 градуса, с размери: 7,40/3,60/1,60 h, детския е с размери 3/0,70, тенис на маса, хамак, кът за сядане, шезлонги с чадъри, дървена люлка.

Най-новата ни придобивка е перлена вана, която извършва подводен микромасаж на цялото тяло. Масажа се извършва от микромехурчета, които възстановяват жизнените сили, помагат при някои травми и имат отличен ефект при борбата с наднормено тегло.

Ваната може да се ползва от 7-8 човека едновременно.

Разполагаме и с инфраред сауна за 5-6 човека, която не пречи на хора със сърдечни заболявания. Ваната и сауната могат да се ползват през цялата година.

Настаняване с домашни любимци е възможно само след предварителна уговорка със собственика.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Иван Цвятков
Иван Цвятков