Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски Къща за гости Хисарски

Къща за гости "Хисарски" - възможност да прекарате незабравима почивка в едно от най-красивите кътчета на Родопа планина - яз. Доспат.

Къщата се намира на 1,2 км. от центъра на гр. Сърница, в китната местност "Райската вода'', разполага с новообзаведени уютни стаи в топли цветове.

Възможност за настаняване от един до четирима души в помещение, всяко със санитарен възел, панорамна тераса, смарт тв, цифрова телевизия, wi-fi интернет, подове с мокет, закрито барбекю за приготвяне на храна, басейн, шезлонги, паркинг в имота, тревна площ за игри и забавления, детски кът.

Къщата разполага с 4 четворни стаи, 6 двойни стаи с разтегателен диван, 6 студиа с две легла и двоен разтегателен диван, 3 единични стаи с легло персон и половина.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Единични стаи: 3
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 4
студиа: 6
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
сем. Хисарски
сем. Хисарски