Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time Къща за гости House of Time

Къща за гости House of Time се намира в китното село Огняново, сгушено в подножието на четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач. На около 45 км. се намира курортното градче Банско, а само на 70 км. - плажовете на Бяло море.

Къщата на времето предлага безброй възможности за приятна семейна почивка, спортна ваканция или забавен уикенд с приятели през всички сезони. Разпуснете край минералния басейн, наслаждавайки се на гледката към планината или стегнете раниците и поемете по една от множеството еко-пътеки в района. Насладете се на прохладните вечери с приятели, приготвяйки нещо вкусно на откритото барбекю.

House of Time е с капацитет 20 редовни легла+ 3 допълнителни. Стаите са обзаведени в модерен стил, всяка от които е със самостоятелна баня, балкон и TV. На разположение на всички гости е просторната трапезария и уютният кът за отдих с удобен диван, широкоекранен телевизор и камина. Къщата разполага с голяма озеленена градина с гледка към планината. За удобство на нашите посетители, е осигурена безплатна Wi-Fi връзка на територията на целия обект.

Днес Огняново е известен балнеоложки център с отлична база. Местността предлага благоприятен климат и живописни природни гледки. Разположено в богат на растителност хълмист район, селото е заобиколено от Пирин и Родопите, едни от най-атрактивните за туристически походи планини в България. Според местните минералните води на Огняново лекуват над 100 вида заболявания. Всеки месец за балнеологични процедури тук пристигат около 2000 души.

Независимо дали търсите нови възможности за планински туризъм, спокойна лятна почивка или просто искате да опознаете забележителностите на района, не се колебайте да го направите в къща за гости "House of Time". За нас ще бъде удоволствие да допринесем за това почивката Ви да бъде една поредица от прекрасни спомени.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Иванка Чепелова
Иванка Чепелова