8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна
Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов Къща за гости Христов

Къща за гости Христов предоставя всички удобства за настаняване на до 12 човека. Подходяща за всеки повод.

Къщата разполага с отлично поддържана градина с площ 1500 кв.м. В нея са разположени лятна кухня с голяма трапезна маса и BBQ, дивани, шезлонги и джакузи за релакс (с допълнително заплащане за ползване).

За малките гости има обособен детски кът с батут, люлка, пързалка и пясъчник.

Просторния хол може да бъде уютно и комфортно място за отдих и развлечения. Разполага със стилни и съвременни мебели, телевизор и аудио система, разнообразни източници на светлина, за допълнителен уют и плавен преход от трапезарията към хола.

Кухнята е оборудвана с висок клас съвременни уреди. За тези, които обичат да готвят, има всичко необходимо. Голяма трапезна маса със столове, подходяща за хранене и време с приятели. Насладете се на спокоен сън в стаята за почивка.

- Спалня № 1 е оборудвана с модерна и удобна тапицирана спалня 160/200 см, с висок клас матрак на Magniflex, допълнително легло за трети възрастен, гардероб и бюро. Към стаята има голяма тераса с прекрасна панорамна гледка.

- Спалня № 2 е оборудвана с модерна и удобна тапицирана спалня 160/200 см, с висок клас матрак на Magniflex, допълнително легло за трети възрастен, гардероб и бюро. Към стаята има голяма тераса с прекрасна панорамна гледка.

- Спалня № 3 е оборудвана с класическа спалня 160/200 см, с висок клас матрак на Magniflex, допълнително детско легло, голям гардероб, скрин и огледало с тоалетка.

Къща Христов разполага с две бани с тоалетна и две отделни тоалетни.

Чудесен двор, потънал в зеленина, уютно местенце пред камината, мека мебел, подходяща за външни пространства - всичко това предразполага за почивка и релакс на чист въздух.

Можете да прекарате приятни вечери с приятели пред камината и да се насладите на романтичната обстановка на двора, за което допринася и допълнителното осветление.

Ако искате незабравимо градинско парти за вашият празник – рожден ден, абитуриентски бал, то къща за гости Христов, предоставя всичко необходимо, това да се случи.

Разполагаме с 40 места за сядане. Качествено озвучаване и осветление.

Наличието на детски кът с люлки, пързалка, батут, надуваем замък, пясъчник с лодка и играчки е подходящо за детски празненства. Децата могат да се забавляват и играят в безопасна среда. За добрата атмосфера е подсигурено професионално озвучаване и осветление, които са включени в цената.

Разполагаме също и с:

– футболно игрище за деца до 10 години

– волейбол

– плажен тенис

– тенис на маса

– федербал

Наличие на безопасно място за вашия автомобил.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Иван Христов
Иван Христов