8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета

Къщата е с много добро разположение и страхотен изглед, намира се в сърцето на Родопите. В околността има десетки туристически обекти - Асенова крепост, Бачковския манастир, Кръстова гора, Чудните мостове, Сливодолско падало (водопад), Античен път и много др. В близост са екопътека, конна база и ски пистите на Чепеларе и Пампорово. Природата в околността е красива през всички сезони. В заведенията в селото и околността може да се опита традиционна родопска кухня.

Когато се събудите, с отварянето на очите си ще видите прекрасната панорамна гледка. Въздухът е кристален, изпълнен със звуците на събуждащото се село Хвойна - ленив кучешки лай, пропяване на петли и чуруликането на птички от гората. Има възможност да си правите много разходки, точно тук е началото на екопътеката Хвойна - Ставруполи, която само в България е над 100 км.

На разположение са 2 етажа по 65 кв2, двор и навес с пещ и чеверме.

Първия етаж разполага с кухня (има всичко необходимо), голям хол, където да се събирате, спално помещение с едно единично легло и спалня, тераса, баня и тоалетна, етажа се отоплява с камина на дърва.

Втория етаж разполага с три спални помещения, помещение 1 е с две единични легла има покривен прозорец, помещение 2 е с две единични легла и спалня и има излаз към тераса, помещение 3 разполага с единично легло и спалня и има излаз към тераса. Етажа има, баня и тоалетна, отоплява се на ток ( радиатори ).

Двора е голям и децата спокойно може да играят на воля, разполага с голям навес с пещ и чеверме.

Ние ви създаваме уют, а Вие щедро раздавайте любов и безценни мигове на хората, които обичате.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Петко Атанасов