Къща "Идилия" се намира на 3 километра западно от град Елена, в посока язовир Йовковци.

На вниманието на нашите гости предлагаме самостоятелна двуетажна къща с леглова база от 9 места. На първия етаж се намира просторна механа с камина, оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна, санитарен възел. Стаите за почивка са обособени на втория етаж.

Две стаи - с по две места, една стая - с три места, дневна, където е оформен приятен кът за почивка, с диван, който при желание може да се ползва за нощувка. Това помещение е преходно и води до санитарен възел - баня и тоалетна.

Къщата съчетава възрожденски дух със съвременни удобства - телевизия, безжичен интернет, барбекю. През летните месеци предлагаме басейн и шезлонги, за да се насладите на истинска отмора и релакс.

За пълноценната почивка допринася и обширният озеленен двор, съчетан с невероятен изглед към Балкана и връх Чумерна, подходящ за спортни занимания и игри на открито.

Близостта на гората дава чудесна възможност да се насладите на красотата на Еленския Балкан, както и на свежия планински въздух и тишина. Изградени са екопътеки, които предоставят възможност за пешеходен туризъм. За любителите на исторически забележителности интерес представляват музеите в град Елена.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Бонка Шалаверова