Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия Къща за гости Идилия

Къща "Идилия" се намира на 3 километра западно от град Елена, в посока язовир Йовковци.

На вниманието на нашите гости предлагаме самостоятелна двуетажна къща с леглова база от 9 места. На първия етаж се намира просторна механа с камина, оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна, санитарен възел. Стаите за почивка са обособени на втория етаж.

Две стаи - с по две места, една стая - с три места, дневна, където е оформен приятен кът за почивка, с диван, който при желание може да се ползва за нощувка. Това помещение е преходно и води до санитарен възел - баня и тоалетна.

Къщата съчетава възрожденски дух със съвременни удобства - телевизия, безжичен интернет, барбекю. През летните месеци предлагаме басейн и шезлонги, за да се насладите на истинска отмора и релакс.

За пълноценната почивка допринася и обширният озеленен двор, съчетан с невероятен изглед към Балкана и връх Чумерна, подходящ за спортни занимания и игри на открито.

Близостта на гората дава чудесна възможност да се насладите на красотата на Еленския Балкан, както и на свежия планински въздух и тишина. Изградени са екопътеки, които предоставят възможност за пешеходен туризъм.

За любителите на исторически забележителности интерес представляват музеите в град Елена.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Бонка Шалаверова
Бонка Шалаверова