За нас

Къщите се намират в живописната планина Родопи, близо до курортен комплекс "Цигов Чарк" на 4 км. от град Батак, в местността Превала. Пред тях се открива неповторима гледка към язовир Батак. Къщите са двуетажни с просторни веранди и тераси. Те са изградени от естествен камък, което ги прави прохладни през лятото и топли през зимата. Разполагат със самостоятелен паркинг. За удобство на гостите има изградени външни барбекюта и фурна-пещ за печене. Подходящи са за ползване от семейства и компании до 8 човека търсещи уединение и комфорт. За децата са осигурени забавления батут.

Общо помещение

На първият етаж на всяка от къщите има голямо общо помещение което включва: модерно обзаведена кухня, трапезария с маса за 8 човека за хранене, кът за отдих с мека мебел, на която при нужда може да се спи, бутикова камина и LED телевизор.

Кухнята разполага: печка с фурна, хладилник, тостер, кафемашина, микровълнова и кухненски прибори за самостоятелно приготвяне на храна. На етажа има санитарен възел и баня.

Удобства

Самостоятелен паркинг, интернет /Wi-Fi/, модерно обзаведена кухня за самостоятелно приготвяне на храна, печка с фурна, тостер, микровълнова, хладилник, трапезна маса, барбекю с фурна-пещ, детски кът, LED телевизори, аерохидромасажни вани /джакузита/, външни баварски маси.

Гостите могат да упражняват спортове като: риболов, колоездене, туризъм, ски/през зимата/.

Кординати

Къщи за гости Илиеви ще намерите лесно движейки се в посока от град Батак до К.К."Цигов Чарк". След бензиностанцията на Превала се отбивате в дясно по здрав чакалиран път посока язовир Батак. Къщите се намират на 300-400 м. от асфалтовият път.

Къща с 2 спални – 130 лв.

Къща с две спални – В нея могат да се настанят 2 двойки възрастни в спалните ,третата двойка може да се настани в общото помещение на разтегателен ъглов диван / т. е. в хола / . Разтегателните дивани в спалните са предвидени за 2 – 3 деца .Къщата е с капацитет 6 възрастни и 2-3 деца.

         Къща с 3 спални – 150 лв.

Къща с три спални – В нея могат да се настанят 3 двойки възрастни който ще имат самостоятелни спални в една от тях има разтегателен диван /предвиден за дете /,четвъртата двойка ще се настани в общото помещение/ т. е. в хола / на къщата ,на разтегателен ъглов диван с клик-клак механизъм.Къщата е с капацитет 8 възрастни . Оферта за Коледните празници

Къща 4

(даване по стаи през работните дни)

СТАЯ С ДЖАКУЗИ – 70 лв.

Стая със спалня с двуместен разтегателен диван (предвиден за две деца или един възрастен), плазмен телевизор,баня с хидро-масажно джакузи ,голяма тераса с изглед към язовир Батак

СТАЯ С БАНЯ – 50 лв.

Стая със спалня с едноместен разтегателен диван (предвиден за едно дете),плазмен телевизор,баня и голяма тераса с изглед към язовир Батак.

Общо помещение към двете стаи

На първият етаж на всяка от къщите има голямо общо помещение, което включва модерно обзаведена кухня, трапезария с маса за хранене за 8 човека, кът за отдих с мека мебел, на която при нужда може да се спи, бутикова камина и LED телевизор.

Кухнята разполага с печка – фурна, хладилник, тостер, кафе машина, микровълнова и кухненски прибори за самостоятелно приготвяне на храна.

На етажа има санитарен възел и баня.

пакет от две нощи

Къща с две спални - 260 лв.

Къща с три спални - 300 лв.

> Къща 1 или Къща 2, КЪЩА 4 .

* 2 нощи през уикенда на цена 300 лв.

> Къща 3

* 2 нощи през уикенда на цена 300 лв .

 Цени

Къща с 2 спални – 130 лв.

Къща с 3 спални – 150лв.

СТАЯ С  ДЖАКУЗИ -  70 лв

Стая със спалня с двуместен разтегателен диван (предвиден за две  деца или един възрастен), плазмен телевизор,баня с хидро-масажно джакузи ,голяма тераса с изглед към язовир Батак

СТАЯ С БАНЯ - 50 лв

Стая със спалня с едноместен разтегателен диван (предвиден за едно дете),плазмен телевизор,баня и голяма тераса с изглед към язовир Батак.

Общо помещение към двете стаи

На първият етаж на всяка от къщите има голямо общо помещение, което включва модерно обзаведена кухня, трапезария с маса за хранене за 8 човека, кът за отдих с мека мебел, на която при нужда може да се спи, бутикова камина и LED телевизор.

Кухнята разполага с печка - фурна, хладилник, тостер, кафе машина, микровълнова и кухненски прибори за самостоятелно приготвяне на храна.

На етажа има санитарен възел и баня.

Развлечения

Гостите могат да упражняват спортове като риболов, колоездене, туризъм, ски /през

зимния сезон /.

                                      

         

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Тройни стаи: 1
Студиа: 1
Къщи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
сем. Илиеви