Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви Къща за гости Илиеви

Къщи за гости Илиеви е Вашето място! Спокойно, тихо и приятно сред Природата съчетано с уюта на дома!

Къщи за гости Илиеви е прекрасно място за почивка със семейство и приятели сред природата. С луксозен интериор, двор и дървени баварски маси за ваше пълно разтоварване. Къщите са категоризирани с една звезда и разполагат с всичко необходимо за една пълноценна почивка.

Къщите са разположени над язовир Батак. Чистият въздух и спокойната обстановка гарантират лечебно профилактичен ефект.

Близостта на язовира дава уникални възможности за риболов и водни спортове. Множеството горски пътеки ще ви заведат до прекрасни гледки.

За вашата почивка в Къщи за гости Илиеви разполагат с три къщи с по две спални и една къща с три спални. Къщите имат самостоятелни бани към спалните, големи тераси с изглед към язовир Батак и големи самостоятелни помещения включващи: хол с камина, трапезария, модерно обзаведена кухня с плазмен телевизор.

Всяка къща има дворче с външна баварска маса на верандата и барбекю за да прекарате времето си на вън.

Насладете се на Вашата почивка при нас и ще се върнете заредени с положителни емоции за новите си начинания!

Очакваме вашите резервации и запитване на тел. 0879823395 , viliilievi@abv.bg

Развлечения

Видео

00:00

00:10

Гостите могат да упражняват спортове като риболов, колоездене, туризъм, ски /през зимния сезон /.

Удобства

За удобство на гостите има LED телевизор с кабелна телевизия и масичка. На просторните тераси, гостите могат да се наслаждават на красивата гледка към язовира.Самостоятелен паркинг, интернет /Wi-Fi/, модерно обзаведена кухня за самостоятелно приготвяне на храна, печка с фурна, тостер, микровълнова печка, хладилник, трапезна маса, барбекю с фурна-пещ, детски кът, аерохидромасажни вани /джакузита/, външни баварски маси.

Общо помещение

На първият етаж на всяка от къщите има голямо общо помещение, което включва модерно обзаведена кухня, трапезария с маса за хранене за 8 човека, кът за отдих с мека мебел, на която при нужда може да се спи, бутикова камина и LED телевизор.

Кухнята разполага с печка – фурна, хладилник, тостер, кафе машина, микровълнова и кухненски прибори за самостоятелно приготвяне на храна.

На етажа има санитарен възел и баня,

къща 1 и къща 4 с допълнителна стая с две единични легла.

Къща 1

1 до 11 души – I етаж – баня, трапезария, кухня, хол, верандa,стая с две единични легла и телевизор ,II етаж – стая 1/спалня с едноместен разтегателен диван баня и тераса,/ стая 2/спалня двуместен разтегателен диван,баня с джакузи и тераса/

Къща 2

1 до 8 души- I етаж – баня, трапезария, кухня, хол, веранда,II етаж – стая 1 /спалня с едноместен разтегателен диван, баня и тераса/,стая 1/спалня с двуместен разтегетелен диван ,баня с джакузи и тераса/.

Къща 3

1 до 8 души-I етаж – баня, трапезария, кухня, хол, веранда,II етаж – стая 1 , стая 2 /Апартамент със две спални,едноместен разтегателен диван и баня с джакузи – от 1 до 5 души стая 3 /спалня с баня и тераса/

Къща 4

1 до 11 души-I етаж – баня, трапезария, кухня, хол, веранда,стая с две единични легла и телевизор, II етаж – стая 1/спалня с едноместен разтегателен диван,баня и тераса стая 2 /спалня с двуместен разтегателен диван,баня с джакузи и тераса/.

ЗАБЕЛЕЖИТНОСТИ :

Град Батак на 4 км.

Резерват Беглика на 10 км. в посока град Доспат

К. К. „Цигов Чарк „. на 2 км.

Къщи за гости Илиеви са над язовир Батак

Резервирай!

Начало

Услуги и цени

Контакти

Copyright 2018 viliilievi.com

Големи, луксозни къщи за гости, скътани в полите на Родопите.

Разположени на 151 км . от София, на 75 км. от Пловдив, на 4 км. от Батак, на 15км. от Велинград и на 36 км. от Пазарджик.

Самостоятелни къщи на метри от язовира.

Самостоятелен безплатнен паркинг към всяка къща .Възползвайте се днес да резервирате.Забавление за децата или ПОЧИВКА? Изберете своите спомени

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Къщи: 11
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
сем. Илиеви
сем. Илиеви