Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван Къща за гости Иван

Къща за гости "Иван" се намира в близост до село Черни Осъм, разположено в полите на Стара планина, и на 2 км. от ВЕЦ "Черни Осъм". Селото се намира на 12 км. югоизточно от град Троян и само на 2 километра от Троянския манастир.

Къщата, разположена в непосредствена близост до река Черни Осъм, Ви предлага една незабравима почивка сред спокойствието, красотата и свежия въздух на Балкана.

Къща за гости "Иван" предлага настаняване в три двойни, четири тройни стаи, една четворна и един апартамент, всяка от които със свой собствен чар и характер.

Стаите са просторни, стилно и съвременно обзаведени и оборудвани със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, климатик и безжичен достъп до интернет.

На Ваше разположение е и механа с кухненски бокс.

Домашни любимци се допускат при предварителна уговорка!

Местоположение:
Цялата къща: 26 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 4
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Стефан Захариев
Стефан Захариев