Къщата разполага с една единична, три двойни стаи, две гарсониери и студио, всички със самостоятелни санитарни възли, разположени на четири етажа. Всяка от стаите разполага с климатик, кабелна телевизия, гардероб, работна маса.

Единичната стая е обзаведена с мебели от натурална дървесина и предлага всички удобства за комфортен престой на нашите гости: самостоятелен санитарен възел и централно отопление, гардероб и телевизор с кабелна телевизия.

Двойните стаи разполагат с две легла, гардероб, работна маса, климатик, кабелна телевизия. Всяка от стаите е със собствен санитарен възел. Две от стаите разполагат с тераси.

Гарсониерите се състоят от спалня и малка дневна с отделен санитарен възел. Разполагат със спалня, гардероб, кабелна телевизия, разгъваем диван и холна маса.

Студиото се намира на последния етаж на къщата и от терасата се открива обширен изглед върху Велико Търново. Разполага със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, спалня, разгъваем диван и холна маса.

Трапезарията разполага с кухня с хладилник, микровълнова фурна и оборудване, предоставени за ползване на гостите на къщата.

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Ивановата къща