Къща за гости Ивановата къща

село Ичера · община Сливен, област Сливен

Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща Къща за гости Ивановата къща

Къща за гости Ивановата къща се намира в китното селце Ичера, сгушено в Сливенския Балкан. Навред се носи дъх на борова гора, а дървените къщи надничат от кривите улички и създават неповторимото усещане за пътуване назад във времето. Уют и спокойствие лъхат от всякъде, а възможностите за разходки, риболов, лов на раци в реката, бране на билки и гъби допълват Вашата идеална почивка.

Къщата е изградена и обзаведена в битов стил, но предлагащ съвременни удобства. Разполага с 5 спални (10 места), механа за 14 човека, барбекю на двора с места за 14 човека.

На първия етаж на къщата са разположени две от спалните с общ санитарен възел.

На втория етаж на къщата има още три спални - две с общ санитарен възел и една с баня към стаята. Във фоайето на втория етаж има приятен диван за следобедно кафе, който се разтяга и може да приема още двама гости при необходимост.

В стаите могат да се поставят и две разтегаеми легла, които увеличават общия капацитет на къщата до 14 човека.

Механата се намира в отделна сграда в двора на къщата и е напълно оборудвана с всички удобства на една съвременна кухня: фурна, хладилник с фризер, миялна, микровълнова фурна, кафе машина.

Външното барбекю и дворът са изградени също в битов стил и предразполагат към една приятна почивка.

Къщата има изградено локално парно отопление, а всяка от стаите има кабелна телевизия и Wi-Fi.

______________________

Село Ичера се намира на:

- 330 км от София;

- 200 км от Пловдив;

- 130 км от Бургас;

- 210 км от Варна;

- 120 км от Стара Загора;

- 140 км от Велико Търново;

- 60 км от Ямбол;

- 26 км от Сливен.

И на един клик разстояние от Вашата резервация!

______________________

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Христо Иванов
Христо Иванов