Къща за гости Ивайло

село Орешак · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло Къща за гости Ивайло

Къща за гости "Ивайло" разполага с три самостоятелни стаи на първия етаж, с два санитарни възела. Къпацитетът е максимум до 8 човека, като в реставрираната плевня е обособено напълно самостоятелно жилищно пространство за 4 човека с напълно обзаведена кухня и баня. На приземния етаж на къщата се намират кухнята и механата, с отделен санитарен възел. Прекрасен уединен, уютен двор с барбекю.

Стаите са обзаведени с ТV, кабелна телевизия, безжичен интернет, на разположение е и DVD, ел. чайник с кафе и чай, електронна игра за забавление в дъждовните дни.

Механата е изцяло в битов стил, с камина на дърва за локалното отопление. Разполага с TV, DVD, стерео система, електронна игра, шах, карти и табла за доброто настроение на гостите.

Кухнята е напълно обзаведена с хладилник, фурна, пералня, кафемашина и микровълнова фурна, всичко необходимо за приготвянето на вкусни и неустоими ястия.

В двора има шадраванче, изградено барбекю с навес и стерео система.

Предлагаме и велосипеди, както за по- възрастните, така и за малките ни приятели.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
069* *** **
покажи телефона