Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар Къща за гости Изар

Къща "Изар" е разположена в подножието на Странджа планина, за да предложи пълноценна почивка далеч от градската суета.

Близостта й до морето я прави привлекателна, както за морски развлечения, така и за нископланински селски туризъм.

Къщата разполага с 9 просторни стаи, като има обособено и студио с отделно помещение с напълно оборудвана кухня. Всяка стая има големи удобни легла, разтегателен диван, модерна баня, климатик, отоплителна система, кабелна ТВ, подходящи за 2-4 човека.

За да е пълноценна почивката, къщата предлага удобен кухненски кът за приготвяне на домашни ястия, разположен в огромна уютна зала, където можете да се забавлявате в приятна приятелска компания.

Къщата е изключително подходяща за цялостно наемане от по-големи компании или за провеждане на семинари и тиймбилдинг.

Къща за гости "Изар" е разположена в центъра на с. Росен, което се намира точно в средата между Бургас и Созопол. Високоскоростният двулентов път дава възможност да се стигне за около 10 мин до селото, пътувайки от двата града.

Село Росен има около 2 000 жители. Разполага с медицински център, училище, детска градина, поща, магазини и кафенета. Има и редовен градски транспорт.

Предимствата на с. Росен не са подминати и от чужденци, които са закупили местни имоти и живеят почти целогодишно.

В близост до с. Росен се намира местността Бакърлъка, което е най-високата точка в Бургаския залив. От там се разкрива невероятна гледка към цялото крайбрежие.

Не трябва да се пропуска да се посети и средновековната крепост Кримка - старинно рударско селище на траките.

Аязмото "Св. Богородица" е много атрактивно място и се намира на 2км от селото.

Испирица е извор с хубава студена вода на 5км северозапад от с. Росен

Местоположение:
Цялата къща: -
Двойни стаи: 8
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Иван Запрянов
Иван Запрянов