Къща за гости " Ижата" е малка селска къща в с. Боровица, сгушена сред дивната и невероятна природа на Белоградчишкия край. Кацнала на брега златоносната Стакевска река. Намира се на 10 км. от гр. Белоградчик и на 7 км. от разклона на главен път Е79 (на 60 км. от гр. Видин и на 180 км. от София). "Ижата" е с капацитет 8 човека.

Село Боровица е разположено по продължение на Белоградчишкия венец и една от забележителностите на селото е феноменалния Боров камък. Освен спиращи дъха природни забележителности гостите биха могли да се отдадът на лов, риболов, колоездене и разходка по еко-пътека "Боров камък".

Къща за гости "Ижата" е дръзко съчетала съвремието на 21 век и духа на 50-те години на миналия век. Къщата е с дизайнерско обзавеждане, което Ви потапя в селския уют и спомени.

"Ижата" е на два етажа, като първия е полуземен. Там е разположена Механата - местенце където да забравиш за забързаното ежедневие и да се насладиш на атмосферата от миналото. За удобство на гостите е на разположение и оборудвана кухня.

На надземния етаж са разположени три спални помещения с обща баня и тоалетна, както и напълно оборудвана кухня.

"Ижата" е онова мечтано местенце, където може да избягаш от шума и напрежението и да се потопиш в идилия от миналото...

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Полина Семкова