Къща за гости Джобен Рай

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай Къща за гости Джобен Рай

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Джобен рай
Джобен рай
Веранда
Басейн

Разположена в сърцето на Родопа планина, само на 2 километра от град Смолян и на 1000 м. надморска височина, малкият затворен комплекс “Джобен Рай” предлага настаняване в ДВЕ къщи за гости с отопляеми външни басейни.

Високото си има и предимства. Самото изкачване те възвисява - делникът губи значение и по пътя отсяваш ненужния товар. Благодарение на здравословният климат, чист планински въздух и приятна атмосфера - къщи за гости “Джобен Рай” предлагат отлични условия, където ще отпочинете от натовареното ежедневие и ще се заредите от красотата в планината на Орфей.

Всяка от двете къщи за гости разполага с по две стаи с двойно и единично легло, в които може да се настани група от 12 човека. Към всяка отделна стая има баня и тоалетна.

На разположение на гостите има две отделни родопски трапезарии (механи) с кухненска част, миялна машина, камина и напълно оборудвани с всичко необходимо за приготвяне на кафе и храна.

В затворената част на Къща 2 (над басейна) се намира трапезария с камина, развита около скалата, в която се е вкопчила къщата. Малко къщи, дори в други планински райони включват в интериора си подобен естествен акцент. От тази трапезария се влиза в стаите на първия и втория етаж. Те са със самостоятелна баня и тоалетна към всяка стая.

Това което ни прави сред най-предпочитаните къщи за почивка в Родопите e монолитен басейн с размери 8.5/4.5 м и дълбочина 130 см. и детски басейн с размери 4/3 м и дълбочина 70 см. Басейните се отопляват от слънчева батерия и се закриват с термо покривало през нощта. От юни до септември средната температура на водата е 23-27 градуса през деня, а през нощта 17-20. Стремим се да поддържаме отлична хигиена и най-висок стандарт в чистотата. За това, басейнът се почиства почти ежедневно от специален робот и прахосмукачка. Има и нощни лампи в басейните, които правят нощното плуване изключително удоволствие. Те се ползват само от гостите на къщите.

Безплатен WI-FI

На двора ще откриете още тенис на маса и открита люлка.

Къщите обикновено се наемат цялостно, но предлагаме и възможност за резервиране на отделни стаи през делнични дни извън летният сезон.

Пред Къща 1 (под басейна) е и любимата маса на нашите гости, която се намира под навес. Гостите имат условия да приготвят храна на последен модел готварска печка и електрическа скара, докато се любуват на панорамна гледка към Пампорово.

При пълен капацитет от 12 човека за двете къщи цената е 360 лв. на ден.

За по-големи групи, разполагаме и с допълнителна стая до която се стига по стълбичките над детският басейн. В нея има разтегателен диван "Виденов", гардероб, топла и студена вода и телевизор.

Тя ползва баня и тоалетна към механата във Вила1 и се отдава за допълнителни 40 лв. ден.

Видео на къщата: https://www.youtube.com/watch?v=ZSIteKARqKo

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Видео

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Нели Бойд
Нели Бойд