Къща за гости Джобен Рай

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Разположена в сърцето на Родопа планина, само на 3 километра от град Смолян и на 1000 м. надморска височина, малкият затворен комплекс “Джобен Рай” предлага настаняване в две къщи за гости.

Високото си има и предимства. Самото изкачване те възвисява - делникът губи значение и по пътя отсяваш ненужния товар. Благодарение на здравословният климат, чист планински въздух и приятна атмосфера - къщи за гости “Джобен Рай” предлагат отлични условия, където ще отпочинете от натовареното ежедневие и ще се заредите от красотата в планината на Орфей.

Всяка от двете къщи за гости разполага с по две стаи с двойно и единично легло, в които може да се настани група от 12 човека. Трите стаи разполагат със самостоятелна баня. Четвъртата стая може да ползва външната баня на вилата. Това прави “Джобен Рай” превъзходно място за планински и еко туризъм от средно-големи големи групи и приятелски семейства.

На разположение на гостите има две отделни родопски трапезарии с кухненска част, камина, барбекю с пещ и посуда за приготвянето на храна за около 25 човека.

В затворената част на къщата над басейна се намира трапезария с камина, развита около скалата, в която се е вкопчила къщата. Малко къщи, дори в други планински райони включват в интериора си подобен естествен акцент. От тази трапезария се влиза в стаите на първия и втория етаж.

Това което ни прави сред най-предпочитаните къщи за почивка в Родопите e монолитен басейн с размери 8.5/4.5/1.3 м. и детски басейн с размери 4/3/0.7 м. Басейните се отопляват от слънчева батерия и от Юни до Септември, средната температура е 23-27 градуса през деня, а през ноща 17-20. Има и нощни лампи в басейните, които правят нощното плуване изключително удоволствие. Басейнът се ползва само от гостите на къщите.

На двора ще откриете още тенис на маса, открита люлка и мини библиотека с книги за билки, гладолечение, Християнство и историята на Родопите.

Къщите обикновено се наемат цялостно, но предлагаме и възможност за резервиране на отделни стаи през седмицата. Тоест, можете да се настаните в една стая за двама или трима. Цената на човек е около 15 лв. на ден.

Разполагаме с още:

• Към къща 1 - трапезария (механа) с камина, кухненско помещение и хладилник, LCD TV. Има 2 канапета които се разтягат и стават на легло за по-големи групи (+1 или +2-ма човека).

• Пред първата къща е и любимата маса на нашите гости, която се намира под навес. Гостите имат условия да приготвят храна на последен модел готварска печка и електрическа скара, докато се любуват на панорамна гледка към Пампорово.

• Към къща 2 - трапезария с барбекю и пещ с изглед към басейна, вградена готварска печка, керамични котлони, хладилник и LCD TV

• Шатра

• Цифрова телевизия Виваком

• Високоскоростен Интернет с рутер

• Пералня

• 2 маси за гладене и 2 ютии

• 2 кафе машини

• микровълнова фурна

• Тенис на маса

• Холивудска люлка

• Аксесоари към басейна

При пълен капацитет до 3 дни, цената е 210 лв. на ден а над 3 дни - 190 лева на ден.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Никола Таков