Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер Къща за гости Калифер

Къща Калифер е разположена в подножието на Стара планина, близо до Средна гора и се намира в град Калофер - един от най-възрожденските градове в страната ни.

Къщата носи възрожденския дух на миналото, като Ви предлага настаняване и уют, удобство и красотата на Старият Балкан.

Къщата разполага с 10 стаи. Всяка стая има санитарен възел. На първия етаж има пет стаи. На втория етаж има отново пет стаи и голяма южна тераса-чардак, с уникална гледка към града.

Сградата е във възрожденски стил, изградена предимно с естествени материали - камък и дърво. На партера има механа, която групите използват. Кухнята е обзаведена с всичко необходимо.

Къщата разполага със собствен паркинг.

Големият двор е предимство за децата, защото докато те играят на воля и спокойствие, родителите си почиват с чаша ароматно кафе или отпускащо питие.

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Единични стаи: 4
Двойни стаи: 10
Тройни стаи: 4
студиа: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
Къщата се намира извън града, наоколо няма никакви сгради и съседи.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Иванка Диклиева
Иванка Диклиева