Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина

Ако желаете да избягате от динамичния градски живот и да прекарате незабравим уикенд или няколко дни на екологично чисто, красиво и спокойно място заповядайте в Къща за гости “Калина“ в село Бръшлян.

От 1982 година цялото село Бръшлян е архитектурен и исторически резерват, като в него са запазени автентични къщи, характерни за странджанската архитектура от 18-19 век и попада в границите на Природен парк "Странджа".

Къща за гости “Калина“ е реставрирана двуетажна странджанска къща с дам и е част от недвижимото наследство на България с категория „местно значение“ в архитектурен резерват село Бръшлян. След реставрацията на къщата, е запазен автентичния външен вид, а вътрешното пространство е съобразено със съвременните изисквания за живот.

Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании. Обзавеждането е функционално, предимно от естествени материали и в хармония с околната среда.

Къща за гости „Калина“ се предлага за ползване самостоятелно (без хазяи).

Къщата разполага с две стаи, обзаведени със спални и удобен разтегателен диван с матрак и една стая тип студио - със спалня и две единични легла. Всяка стая е със самостоятелен вход, самостоятелен санитарен възел, и телевизор.

Първият етаж е напълно обзаведена механа с кухненски бокс, камина, готварска печка, хладилник и кафе машина, както и две допълнителни единични легла. През зимата къща се отоплява с камина (парно), която се намира в механата.

Озелененият двор на къщата е на разположение на гостите, както и външна беседка с пейки и маси, които могат да поемат всички гости на къщата, барбекю на дървени въглища

Къщата разполага с 6 основни и 4 допълнителни легла.

Цена на легло 35 лева, като се ползват всички удобства на къщата.

Цена за наем на цялата къща - 240 лева.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 2
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Калина Неделчева
Калина Неделчева