Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина

Къщата е свободна за Коледа.

Ако се нуждаете от една истинска почивка, или просто искате да избягате от шума на града, заповядайте в нашата къща за отдих "Калина".

Къща "Калина" се намира в Троянския Балкан, в подножието на Стара планина, на брега на р. Бели Осъм, в близост до минералните басейни. Предоставя Ви се възможност да се насладите на чудесната природа и да се възползвате от нейните блага.

Къща "Калина" предлага три двойни стаи с парно отопление, дневна с камина и напълно оборудван кухненски бокс. За пълноценната почивка на своите гости, къщата разполага с голяма веранда, хубав двор с хамак, шезлонги и външно барбeкю, безжичен интернет.

В близост до къщата има множество възможности за развлечение - минерални басейни в село Чифлик - на 5 км; минерални бани в село Шипково - на 15 км; Троянски манастир - на 24 км; природонаучен музей в село Черни Осъм - на 27 км; римската крепост Состра - на 15 км; планинския курорт Беклемето - на 18 км; град Tроян - на 5 км и на 3 км от къщата се намира една от местните туристически атракции, пикник "Айдушкото сборище", където се организира конен спорт и пейнтбол.

Туристически маршрути:

- Хижа "Дерменка"

- Хижа "Козя стена"

- Хижа "Хайдушка песен"

КЪЩАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ШУМНИ КОМПАНИИ!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Миглена Райковска
Миглена Райковска