Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина

Ако се нуждаете от една истинска почивка, или просто искате да избягате от шума на града, заповядайте в нашата къща за отдих "Калина".

Къща "Калина" се намира в Троянския балкан, в подножието на Стара планина, на брега на р. Бели Осъм, в близост до минералните басейни. Предоставя Ви се възможност да се насладите на чудесната природа и да се възползвате от нейните блага.

Настаняване:

Къща "Калина" предлага три двойни стаи с парно отопление, дневна с камина и напълно оборудван кухненски бокс. За пълноценната почивка на своите гости, къщата разполага с голяма веранда, хубав двор с хамак, шезлонги и външно барбeкю, безжичен интернет.

Развлечения:

В близост до къщата има множество възможности за развлечение - минерални басейни в село Чифлик - на 5 км; минерални бани в село Шипково - на 15 км; Троянски манастир - на 24 км; природонаучен музей в село Черни Осъм - на 27 км; римската крепост "Состра" - на 15 км; планинския курорт Беклемето - на 18 км; град Tроян - на 5 км и на 3 км от къщата се намира една от местните туристически атракции, пикник "Айдушкото сборище", където се организира конен спорт и пейнтбол.

Туристически маршрути:

- Хижа "Дерменка"

- Хижа "Козя стена"

- Хижа "Хайдушка песен"

КЪЩАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ШУМНИ КОМПАНИИ!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Миглена Райковска
Миглена Райковска