Къща за гости Калина

село Борово · община Лъки, област Пловдив

Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина Къща за гости Калина

Къщата се намира в центъра на родопското село Борово, в непосредствена близост до площада и черквата, само на 7 км от Кръстова гора и на 40 км от Асеновград.

Разполагаме с 4 самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, оборудвани с телевизор, минибар, климатик и безплатен интернет. На разположение на гостите е столова с напълно обзаведена съвременна кухня с всички електроуреди (хладилник с фризер, фурна, керамичен плот с котлони, микровълнова печка, миялна машина, кафемашина, тостер, пералня). Към едната от спалните също има малък кухненски бокс (хладилник, фурна и керамичен плот).

Къщата е подходяща както за почивка с приятели и семейни ваканции, така и за един различен уикенд далеч от забързаното ежедневие.

Село Борово е на 7 км от манастирския комплекс "Кръстова гора – Света Троица", до който се стига по асфалтов път. В района има множество екопътеки с отлична маркиравка – „Пътят на сърцето“, „Кръстова гора – с. Белица“, „с. Белица – Пещерата“ и други. Сред забележителностите представляват интерес триадата Кръстова гора, Караджов камък, Белинташ, водопадът „Гюмбюртията“, „Скалния мост“, местност „Шапран дупка“ (или Шепра дупка), държавно ловно стопанство „Кормисош“, параклисът „Възнесение Господне“ и много други местности, спиращи дъха с прекрасни гледки. Има чудесни условия за планинско колоездене и фототуризъм.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Георги Райчев
Георги Райчев