Къща за гости Камберови

град Шабла · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови

Стаи за гости Камберови разполага с леглова база от 8 места.

Къщата се намира на ул. Струма 5, в гр. Шабла и на 5 км от морския бряг.

Къщата предлага настаняване в 3 напълно самостоятелни стаи:

- 1 стая с двойно и единично легло,

- 1 стая с двойно и допълнително разтегателно легло,

- и 1 стая с две единични легла.

Всяка стая е снабдена с климатик, безжичен интернет, кабелна телевизия, хавлии, баня и тоалетна. На разположение са общ хладилник с фризер и просторна тераса с чадър и места за отдих.

Къщата разполага и с добре поддържана градина, вътрешен двор и оборудвана лятна кухня с просторен кът за хранене. Тук ще можете да ползвате барбекю, микровълнова, кафе машина и газов котлон.

Само на 200 метра можете да откриете: автобусна спирка за морето, магазин за хранителни стоки, традиционен и рибен ресторант.

Осигурен е паркинг. Не се допускат домашни любимци.

Наемане на 3-те стаи (6 възрастни + 2 деца) - 180 лв.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
София Стефанова
София Стефанова