Къща за гости Камберови

град Шабла · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови Къща за гости Камберови

Стаите в къща "Камберови" в Шабла могат да Ви предложат всичко необходимо за да прекарате една спокойна почивка с Вашите приятели или семейство.

Къщата се намира на малката уличка "Струма" № 5 в източната част на град Шабла, в близост до пътя за къмпинг Шабла и плажовете му, от които ви делят само 5 км.

Къщата предлага настаняване в 3 напълно самостоятелни стаи: 1 стая с двойно и единично легло, една с двойно легло, допълнително разтегателно легло и една с 2 единични легла.

Всяка стая разполага с климатик, самостоятелен санитарен възел, безжичен интернет и телевизор с кабелна телевизия. На разположение на гостите е хладилник/ фризер в коридора и потънало в зеленина барбекю с напълно оборудвана лятна кухня.

Към тях има и място за вечеря на открито за 10-тина души.

Наемане на 3-те стаи (6 възрастни+2 деца) - 150 лв.

В двора могат да се паркират до 3 автомобила на гостите. В градината на къщата ще се насладите на много красиви цветя и може да наберете пресни доматки за салатката или черешки за десерта.

На 100 м от къщата ще намерите и хранителен магазин, ресторант и автобусната спирка за морето.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0895 *** ***
покажи телефона
София Стефанова
София Стефанова