Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия Къща за гости Камелия

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Вътрешен двор
Тераса
Двойна стая
Двойна стая

За вила Камелия (снимките) получавате изключителна цена при престой 5+ дни. Цените се редуцират при нарастване на броя дни и отстъпки при ранни летни резервации.

Вилата е семейно ориентирана, с опция за дългосрочен престой, с отстъпка в цената.

На 70 км. от София, в южния край на Берковица, южно към връх Ком - за тържества (тиймбилдинг, ергенско/моминско парти, годишнини, РД, имен ден и др.) с близки и/или приятели.

Разполага с места за 9 възрастни + 4 деца в 4-5 спални, закрито/открито BBQ с места

за до 20 човека (BBQ-то), вкопан отопляем летен басейн (8х4х1.5м), модерна кухня и дневна, сауна, велосипеди за разходка, включени в цената.

Всички стаи са с дублирано отопление (пелетно и инверторни климатици) и собствени санитарни възли.

* Дори да останете в града със сигурност ще има какво да правите тук всеки отделен ден, както Иван Вазов е правил в Берковица повече от година от живота си, по препоръка на лекаря - да лекува белите дробове!

Промо и отстъпки:

Всяко второ и следващи посещения, както и споделянето на страницата на къщата ни във Facebook с приятелите ви, добавите ни в "любими" във vila.bg, или идвате за 2-ри път - получавате отстъпка от 30 лв. при групово посещение или дълготраен престой при нас (5+ дни)!

Ползваме Viber & WhatsApp, както и говорим English, Romaneste, Русский и Српски. Не се колебайте да се обадите, ако имате въпроси.

Благодаря за търпението да прочетете гореописаното и ще ни е приятно, ако сме Ви убедили да изберете нас!

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Единични стаи: 1
Тройни стаи: 4
студиа: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Предварителна заявка и резервация.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
095* *** **
покажи телефона
Анатолий Георгиев
Анатолий Георгиев