Къща за гости Каменни пътеки

село Костенковци · община Габрово, област Габрово

Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки Къща за гости Каменни пътеки

Костенковци е китно балканско селце, кацнало на скалите на Дряновския манастир. Намира се само на 10 минути от Габрово, Дряновския манастир и пещерата "Бачо Киро".

Етнографският музей Етъра, Трявна, Арбанаси, Боженци, Велико Търново, Царевец, Соколовския манастир, Шипка, Узана са кратки шофьорски дестинации.

Капацитетът на къщата е 10 човека плюс 2 допълнителни легла.

Къщата разполага с 4 спални – всяка стая е с LED TV със сателитна телевизия, 3 бани, напълно оборудвана кухня, механа (трапезария) в битов стил, външно барбекю, 6 метров кръгъл басейн.

Две от спалните са с големи двойни легла, с възможност за допълнително разтегателно легло.

Третата е с нетрадиционна кръгла спалня, двоен разтегателен диван и голямо старинно огнище, на чиято топлина и уют може да се насладите през зимните вечери.

Четвъртата спалня е с 2 самостоятелни легла, които при необходимост могат да бъдат обединени.

В най-голямата баня може да се насладите на двойната ни хидромасажна вана и светлината на ароматни свещи. Наличието на хидромасажна душ-кабина ще ви осигури допълнително удоволствие.

Механата е в старинен стил, с вградено в стената рало, с голяма баварска маса и автентичен действащ джамал, който създава допълнителен уют в студените дни. Само големият LED телевизор напомня за модерното време.

На ваше разположение е и Bluetooth устройство, към което може да си свържете вашия телефон, таблет или компютър. Налична е музикална система в механата.

Кухнята е самостоятелна и напълно оборудвана с всичко необходимо за лесен и приятен престой. Разполага с модерна стъклокерамична печка с фурна и грил, съдомиялна машина, кафе машина, микровълнова, тостер, електрическа кана за вода и цялата необходима посуда за приготвяне на вкусни ястия.

Къщата предоставя на своите гости разкошен просторен двор с автентични каменни пътеки и дувари, носещи духа на старото време. В съчетание с модерен басейн + билярд + тенис маса + детски кът с люлки и пързалка + батут + футболно и волейболно игрище + каменно барбекю с музика и телевизия + градински люлки и обособени кътове за отдих, тя ще Ви осигури спокойствие, прекрасни изживявания и незабравими емоции.

Погрижили сме се и за най-малките, осигурявайки им детски кът за забава и веселие.

Външното каменно барбекю дава възможност за приготвянето на вкусна скара, а голямата маса приканва гостите да се забавляват. Хладилна витрина, музика и телевизия, старинна чешма, осигурени дървени въглища са част от екстрите, които са на Ваше разположение.

Зоната около басейна разполага с 7 комфортни шезлонги, 1 двойно легло, 2 двойни хамака, чадъри, а в близост до летния бар, може да се насладите на шума на течащата в близост стара чешма.

До басейна е разположена и шатра с ратанови мебели.

Вечер целият двор и всички пътеки са осветени от множество фенери, като сме отделили специално внимание с цветно осветление на каменната стена и окачените по нея колела от каруци, диканя и старинни вещи.

Цени по празници по договаряне!

В барбекюто и механата, както и по стаите има осигурен пълен пакет Диема екстра за гледане на спортни канали + интернет в целият имот.

При наемане на къщата за повече нощувки, получавате следните отстъпки:

1-5 вкл. нощувки 390 лева на ден

6-7 вкл. нощувки 380 лева на ден

8 и повече нощувки 370 лева на ден

Цени по празници и Нова година - по договаряне!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Ивелин Илиев
Ивелин Илиев