Къща за гости Карагергьовата къща

село Ковачевица · община Гърмен, област Благоевград

Къща за гости Карагергьовата къща Къща за гости Карагергьовата къща Къща за гости Карагергьовата къща Къща за гости Карагергьовата къща Къща за гости Карагергьовата къща Къща за гости Карагергьовата къща Къща за гости Карагергьовата къща

Карагергьовата къща за гости, с. Ковачевица, има капацитет за настаняване 26 места, разпределени в 3 двойни, 4 тройни и 2 четворни стаи, просторна трапезария с напълно оборудвана кухня, всекидневен кът с мека мебел и камина.

Карагергьовата къща е слънчева и уютна, Разположена е в архитектурно-историческия резерват село Ковачевица, в община Гърмен, в юго-западната част на Родопите, на 23 км, северо-източно от гр. Гоце Делчев

Предлагаме Ви изцяло реновирана, комфортно обзаведена къща, съобразена изцяло със самобитната архитектура в селото, оборудвана със всички удобства за вашия приятен и безпроблемен престой. Сградата е с централно парно отопление, безжична интернет връзка и цифрова телевизия.

Всяка една от нашите 9 напълно обзаведени стаи разполага с комфортно легло тип спалня, собствена баня с тоалетна, телевизор с кабелна телевизия, като в 3 от стаите има допълнително легло за трети гост.

Къщата разполага с просторна трапезария с над 20 места, с кухня оборудвана с всички необходими за приготвяне и консумиране на храна и напитки, уреди и посуда.

Всекидневния кът на къщата, който е естествено продължение на трапезарията е аранжиран с мека мебел, камина и 32 инчов плоскоекранен телевизор с цифрова телевизия.

Местоположение:
Цялата къща: -
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Здравко Костадинов
Здравко Костадинов