Къща за гости Каравида 2

село Синеморец · община Царево, област Бургас

Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2 Къща за гости Каравида 2

Искате ли почивка на тихо и спокойно място, далеч от шума на големия град? Мечтаете ли да избягате от цивилизацията и да видите нещо различно и интересно?

Ако е така - Синеморец е правилната дестинация, а къща Каравида 2 е правилното място.

При нас ще се насладите на възможността да бъдете далеч от забързания свят и в същото време да се ползвате от всички удобства на съвременния живот.

Намираме се в центъра на Синеморец в близост до магазини, закусвални и ресторанти.

Стаите са уютни, чисти и предлагат красива гледка към морето и Странджа.

Във всяка стая има самостоятелен санитарен възел, хладилник, LED телевизор, безжичен интернет и балкон. В някои стаи има и климатик.

Разполагаме с прохладен двор с маси и пейки, където може да си почивате под сянката на асмата и сред красотата на цветята. На разположение на гостите има и паркинг.

Всяка година ние правим подобрения, за да направим престоя на гостите ни още по-приятен. Благодарение на непрекъснатото развитие си създадохме широк кръг от постоянни клиенти от България и чужбина, които всяка година избират да почиват при нас.

Освен прекрасните условия за почивка, тук те намират топло и приятелско отношение, което ги кара да се връщат отново при нас!

Синеморец не прилича на другите шумни и пренаселени курорти по нашето Черноморие. Това е тихо и спокойно място с неповторима природна красота. Тук по уникален начин се съчетават море, река Велека и Странджа планина.

Елате и изживейте вашата незабравима ваканция сред частица от рая! Очакваме ви!

*** В стаите и по балконите не се готви! Не приемаме домашни любимци! ***

След 23:00 часа не се вдига шум!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Радослав Каравидов
Радослав Каравидов