Къща за гости Каса Бена

село Бели Осъм · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена Къща за гости Каса Бена

Къща за гости Casa Bena се намира в планинското село Бели Осъм, на 7 км. от минералните извори в с. Чифлик и 17,5 км. от Троянския манастир. Къщата предоставя на гостите си комфорт, уют и пълноценна почивка. Подходяща е и за групови и фирмени събития.

Къщата граничи с реката, което допълнително допринася за приятната атмосфера!

Разполага с голяма трапезария, подходяща за събиране на компания, басейн с шезлонги, оборудвана кухня с готварска печка, котлони, съдомиялна, кафе машина хладилник и други. В градината има барбекю и място за отдих с шатра и удобни дивани.

Капацитетът е 14 + 2. Къщата разполага с 6 стаи (4 двойни стаи, 2 тройни стаи и 1 разтегателен диван при необходимост).

Всяка стая разполага със собствена баня и тоалетна, телевизия, а 4 от стаите имат самостоятелни тераси със страхотна гледка към природата.

Местността е подходяща за туризъм. В близост са разположени минерални басейни, Троянският манастир, Националното изложение на художествените занаяти и изкуства, Природонаучен музей в с. Черни Осъм, както и механи с традиционни български ястия.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Атанас Янчев
Атанас Янчев