Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка Къща за гости Каса Бланка

Къща за гости Casa Blanca се намира на 3 км. от град Търговище.

Само на 10 км., от тук се намира античния град Мисионис, достъпът до който е свободен. До него се стига по еко пътека, която продължава към хижа Младост, от която се открива страхотна гледка. В района могат да се видят природните забележителности водопад Боаза и пещера Марината дупка.

На разположение на гостите са 1 спалня с двойно легло, 1 тройна стая с три единични легла, всекидневна с разтегателен диван, напълно оборудвана кухня с трапезария и санитарен възел.

Къщата разполага с голям двор, в който има лятна кухня, барбекю и пещ, както и кът за плаж с шезлонги. През летния сезон 2023 открихме и спа къщичка с кошерен въздух.

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Анка Колева
Анка Колева