Къща за гости Каса Люба Къща за гости Каса Люба Къща за гости Каса Люба Къща за гости Каса Люба Къща за гости Каса Люба Къща за гости Каса Люба

Къща за гости "Каса Люба" се намира на едно от най-прекрасните места по нашето черноморие, а именно курортния град Свети Влас.

Имайки предвид географското разположение на курорта и неговите чисто природни дадености смеем да твърдим, че това е едно от най-удачните места за почивка през летния сезон.

Къща за гости "Каса Люба" се намира в близост до центъра на Свети Влас и на 10 минути ходене пеша от Яхтено пристанище Марина Диневи. И предвид компактното разположение и размерите на Свети Влас, "Каса Люба" е на крачка разстояние от всичко, което може да направи почивката ви уникална и разнообразна.

Получавате тишината и спокойствието, които са нужни за вашия отдих и усамотение и в същото време сте на минути от преливащия от хора и атракции плаж на Свети Влас, на крачка разстояние от плажните барове и дискотеки, също толкова близо е и търговската улица на Свети Влас.

Къща за гости "Каса Люба" се намира на 4 км. от Курортен Комплекс Слънчев Бряг и на 10 км. от старинния град Несебър. Толкова много предпоставки за добре прекарано време на българското черноморие.

За настаняването на своите гости Каса Люба разполага с апартаменти, студия и двойни стаи. Оборудвани с климатик, хладилник и телевизор. За посетителите на хотела са осигурени безплатни кабелна телевизия и интернет, за посетителите с автомобили е осигурен паркинг.

Правото да избирате как да прекарате почивката си е във Ваши ръце! Ние сме тук за да ви помогнем да направите почивката си незабравима до толкова, че при всяка възможност да ни посещавате отново и отново.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Даниела Дойчинова
Даниела Дойчинова