Къща за гости Къща Асенови

село Кирково · община Кирково, област Кърджали

Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови Къща за гости Къща Асенови

Имате нужда от почивка, но се чудите какво да изберете?!

1) Дали да идете на планина, да се насладите на природата и да си заредите духовните батерии?

2) Дали да не идете на селски туризъм, да имате всички удобства на селската къща - красива градина, веранда с барбекю, детска площадка, вкусни органични плодове и зеленчуци?

3) Дали пък да не отидете до съседна Гърция, да се любувате на прекрасните плажове и чиста вода, да си пробвате късмета в риболова, или да се насладите на вкусната гръцка кухня?

4) Дали пък да не се отдадете на културно исторически туризъм? На не повече от час от нашата къща може да посетите Перперикон, множество Римски мостове, Стария град на Златоград, Татул, Каменна сватба, Каменни гъби, язовирите Кърджали и Студен кладенец, пещера Утробата, стари родопски селища и много други забележителности.

Е, не се чудете, при нас в "Къща Асенови" може да удовлетворите всички тези неща, изброени по-горе, а и още много. Заповядайте!

Нашата къща се намира в Кирково, област Кърджали, последното селище преди ГКПП Маказа - Нимфея (границата с Гърция). В покрайнините на Кирково може да се насладите на величествената Родопа планина, а същевременно сте на около 40-50 минути с кола до северните плажове на Гърция.

Какво по-хубаво от това да се насладите на хубавите горещи плажове в Гърция през деня, а вечер да се приберете в прохладата на планината, да седнете на красива покрита веранда с оборудвана кухня и барбекю, заедно със семейство и приятели.

"Къща Асенови" разполага с два самостоятелни апартамента с по две спални, баня, голям хол с разтегателен диван и кухня, като има климатик във всяка стая.

Има прекрасна градина с декоративни растения, озеленени площи, детска площадка, няколко тераси, покрита веранда с барбекю, кухненски кът и големи маси с пейки.

Имаме добър интернет, както и телевизор с над 200 канала във всяка стая и покритата веранда. Специално за нашите гости отглеждаме сезонни екологични зеленчуци и плодове.

Капацитет и възможност за резервация на "Къща Асенови"

- Апартамент 1 - две стаи с голяма спалня и единично легло във всяка, голям хол с разтегателен диван, оборудвана кухня, просторна баня, достъп до веранда, градина и общи части.

Възможност за настаняване на до 6+ (1-2) човека. Цена 160 лв. на вечер.

- Апартамент 2 - една стая с голяма спалня и тераса, втора стая с голяма спалня и единично легло, голям хол с разтегателен диван, оборудвана кухня, просторна баня, достъп до веранда, градина и общи части. Възможност за настаняване на до 5+(1-2) човека. Цена 160 лв. на вечер.

- Цялата къща - имате на разположение комфорта и уединението на цялата къща. Капацитета е апартамент 1 + апартамент 2 = до 11 човека + двата разтегателни дивана (при нужда). Цена 300 лв. на вечер.

* За официалните празници, цените могат да бъдат различни.

* При три или повече нощувки, получавате една безплатна!

*При повече от 5 нощувки, може да се преговаря за цената.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Борислав Асенов
Борислав Асенов