Къща за гости Къща на Боговете

село Стара речка · община Антоново, област Търговище

Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете Къща за гости Къща на Боговете

Избягайте от забързаното ежедневие и се потопете в чистия балкански въздух и тишината, които ви предлага Къща за гости „Къща на Боговете”, село Стара речка. Разположена на 20 км. от град Антоново и на 40 километра от Велико Търново.

Къщата за отдих, релакс и околностите на селото предлагат много възможности за прекарване на свободното време, като тук можете да се разходите следвайки еко пътеки и маршрути, да се насладите на планински лов и риболов.

Къщата е разположена в голям озеленен двор, в който децата безгрижно могат да се наслаждават на игрите си, а барбекюто и покритата тераса ще направят почивката на родителите още по-приятна и забавна.

Климатичните особености на Еленския Балкан правят почивката подходяща за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания, но не на последно място са релаксацията сред тишината и чистия въздух на планината.

Къщата за гости е с капацитет от 18 души, като стаите са подредени така, че да е удобно както за семейства с деца, така и за големи компании. Във всяка от тях има гардероб, отопление и др., необходими за удобството и комфорта на гостите.

Голяма самостоятелна механа с камина - телевизор и музикална уредба, готварска печка с котлони, миялна машина, микровълнова фурна, кафе машина, кана за топла вода, два хладилника с с минусови камери, кухненски прибори и всякаква домакинска посуда необходима за приготвянето на храна.

Разположение 1-ва къща:

- една четворна и две тройни стаи с общи баня и тоалетна.

- открита тераса пред четворната стая.

- покрита тераса с дървени маси и пейки, с капацитет над 20 човека.

- оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна.

Цената за наемане на къща 1 е 350/450 лв. до 10 човека.

В празнични дни и в други случаи за по-големи компании до 18 човека цената е по договаряне!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Тройни стаи: 2
студиа: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Илиян Милушев
Илиян Милушев