Къща за гости Къщата на Петър Левски

град Берковица · община Берковица, област Монтана

Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски Къща за гости Къщата на Петър Левски

Къщата разполага с един апартамент - спалня и хол с камина, антре, баня и тоалетна и една самостоятелна стая с отделен вход, антре и собствен санитарен възел. Капацитет на легловата база е 7 места, 3 за стаята и 4 за апартамента, с възможност за допълнително легло.

Стаите са уютно обзаведени и оборудвани с минибар, климатици, кабелна телевизия и парно отопление. Притежават панорамни тераси с изглед към Стара планина и връх Ком.

На разположение на гостите е оборудвана кухня с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна, а за тези които искат да опитат традиционни местни ястия, домакините с удоволствие ще се отзоват. Къщата разполага и с уютна механа за тиха вечеря или щур купон.

Къщата се намира в непосредствена близост до планината. От там започва пешеходен маршрут Берковица- връх Ком. В близост е живописната местност "Синия вир", екопътека "Хайдушките водопади" и античната крепост Калето. През зимата ски- писта Ком предлага отлични условия за зимни спортове. През лятото има възможност за плаж, като в града и околностите има няколко басейна, включително и с минерална вода.

"Къщата на Петър Левски" работи целогодишно и предлага отлични условия за пълноценен отдих сред красивата природа на Берковския балкан.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Нели Вълкова
Нели Вълкова