Къща за гости Къщата с червените врати

село Солища · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати Къща за гости Къщата с червените врати

Къщата с червените врати предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна.

Четири от стаите са обзаведени с по две единични френски легла, които могат да бъдат събрани като спалня, петата е с цяла спалня, а шестата с едно легло персон и половина.

Във всяка от стаите има телевизор със сателитна телевизия.

За комфорта на гостите на къщата е изградено локално парно, което ще поддържа желаната от тях температура.

В хола гостите могат да отпочинат на красивата и удобна мека мебел, да слушат музика от качествена HiFi система, да гледат телевизия на стилния 40 инчов плазмен телевизор или пък да прекарат приятно вечерта в приказки пред камината.

При нужда от комуникация със света, можете спокойно да разчитате на Wireless интернет.

Къщата разполага с напълно оборудвана кухня: печка, хладилник, фризер, микровълнова фурна, две кафемашини – за еспресо и шварц, тостер.

Гостите ще могат да приготвят любимата си храна, така както биха го направили у дома. В трапезарията – на чудесна масивна дървена маса – могат да се хранят 12 души. На разположение има и пералня със сушилня.

Пространството на втория етаж е решено като голямо емпоре. От него се излиза на терасата, на която гостите могат да се насладят на великолепните гледки на Родопа планина.

Къщата с червените врати разполага с мъничка спортна зала подходяща за основни фитнес упражнения.

В нея има също тенис маса и дартс. На разположение на гостите е и сауната.

Градината, изградена терасовидно по склона чрез традиционни дървени плетове, дело на местни майстори, предлага на гостите на къщата директен контакт с природата на Родопите.

На барбекюто могат да бъдат приготвени най-различни вкусотии и гостите да се насладят на вечеря на открито под чистото небе на планината.

Водната каскада, изградена от корита от цели дънери, с ромона си допълва романтиката.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Атанас Бойчев
Атанас Бойчев