Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата Къща за гости Къщата с лозата

Предлагаме ви напълно реставрирана 105 годишна къща, намираща се в с. Буковец, до гр. В. Търново.

На първия етаж е механа с камина, напълно оборудвана кухня: готварска печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, тостер, хладилна витрина, кът с мека мебел, баня и тоалетна. Плазмен телевизор и кабелна телевизия, стереоуредба.

Втория етаж се състои от 4 спални, от които 1 двойка, 2 тройки, 1 четворка с 2 общи санитарни възела. Тераса с изглед към гората, двор с барбекю и басейн. Отоплителна система, за което гостите нямат ангажимент.

Къщата разполага с детски кът с люлка и пързалка, тенис маса, хамак, шезлонги, чадър.

Идеално място, далеч от шума и напрежението на града, условия за почивка през цялата година прохладен планински въздух, автентичната красота на Балкана.

Прекрасно място за туризъм, лов има екопътеки, АТВ и велосипедни маршрути. Селото се намира на 15 км от В. Търново, на 10 км е Дряново и на еднакво разстояние са всички манастири в околността.

Безплатен интернет. Домашни любимци - по предварителна уговорка.

Къщата се отдава за самостоятелно ползване.

Цените за официални празници и Нова година са по договаряне!

Ще се радваме да бъдете наши гости!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Елена Трифонова
Елена Трифонова