Къща за гости Къщата с маковете

село Проглед · община Чепеларе, област Смолян

Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете Къща за гости Къщата с маковете

Къщата за гости се намира в с. Проглед само на 5 км от двата ски курорта: Пампорово и Ски център "Мечи чал".

"Къщата с маковете" предлага прекрасни условия за почивка през цялата година, далеч от шума на градовете в комбинация с автентичната атмосфера на Родопите и Родопските планински села. Къщата предлага на разположение на своите гости четири двойни стаи и четири апартамента. Във всяка от стаите и апартаментите има индивидуален санитарен възел и телевизор със сателитна телевизия.

Къщата разполага с напълно оборудвана кухня за ползване от всички гости, трапезария за 26 човека и кътче с удобна мека мебел. На барбекюто могат да бъдат приготвени най-различни вкусотии и гостите да се насладят на вечеря на открито под чистото небе на планината и директен контакт с природата на Родопите.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
 Надежда Ганева
Надежда Ганева