Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина
Почивка в Къща за гости Катерина
Къща за гости Катерина се намира покрай Рилска река в град Кочериново.

Къща за гости Катерина е тихо и уютно място с магическа градина и красива слънчева пешеходна пътека с черешови дървета. Намира се покрай Рилска река в град Кочериново. Почивайки си на терасата можете да се насладите на чаша ароматно кафе или чай докато наблюдавате щъркели, които търсят храна в реката или лястовици, изграждащи домове за летния си престой. Прекрасно място за любителите на птици.

Ресторанти, кафенета, банкомати, магазини за сувенири и хранителни магазини можете да намерите в центъра на Кочериново. Околните планини могат да ви вдъхновят за големи приключения като: туризъм, трекинг, конна езда, риболов, колоездене, ски, каяк и парапланеризъм.

Най-близката популярна атракция са „Стобските Пирамиди“ - група от земни пирамиди, възникнала като естествен скален феномен с митична история.

Къща за гости КАТЕРИНА се намира в близост до един от най-посещаваните обекти на ЮНЕСКО за световно културно наследство - манастирът "Свети Иван Рилски", по-известен като Рилски манастир. Това е най-големият и най-известен източноправославен манастир в България.

От пътеката на къща за гости КАТЕРИНА можете да видите язовир Калин, разположен на 2394 метра над морското равнище. Това е най-високия язовир не само в България, но и на Балканския полуостров, откъдето гледката е просто изящна и определено трябва да се види на живо!

Седемте рилски езера са друга световно известна природна атракция за туристите. Те са разположени едно над друго и са свързани с малки потоци, които образуват малки водопади и каскади.

Картала, Банско и Боровец са ски курорти намиращи се на по-малко от час път с кола от къщата.

В къща за гости Катерина предлагаме транспортни и екскурзоводски услуги като организирани пикници сред природата, разходка в планината, разглеждане на близки забележителности.

Ресторанти, кафенета и магазини за хранителни стоки:

• Център на град Бараково (100м.)

• Кочериново (1 км.)

• Благоевград (7 км.)

• Рила (град) (5 км.)

• София - столица на България (90 км.)

Туристически атракции:

• Стобски пирамиди (3 км.)

• Рилски манастир (25 километра)

• Ски курорт Картала (40 км.)

• Банско Ски курорт (54 км.)

• Боровец Ски курорт (75 км.)

Пространството:

Къщата за гости Катерина предлага 4 двойни стаи със собствен санитарен възел за 10 души, слънчева плодова и зеленчукова градина с барбекю и безплатен паркинг пред къщата. Има напълно оборудвана кухня, хладилник, пералня, електрическа кана, кафе машина, тостер, съдомиялна машина, сешоар, сателитна антена, безплатен Wi-Fi интернет, 52-инчов телевизор и трапезария с безплатни игри и книги. Къщата за гости предлага удобни матраци с протектори и допълнителни кърпи при нужда. Бебешко креватче е на разположение при поискване.

Домашни любимци не се настаняват!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Катерина Арсенова
Катерина Арсенова