Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина

Къща за гости "Катерина” се намира в Кочериново, област Кюстендил, на няколко километра от Благоевград. Разположена е от едната страна на Рилска река и предлага идеални условия за почивка през всеки сезон от годината.

Къщата е самостоятелна и е на два етажа.

Интериорът е съчетание между модерен стил, домашен уют и внимателно подбрани акценти. Предлага 4 спални помещения - 2 двойни и 2 тройни, всяко от които разполага със собствена баня и тоалетна. Една от баните е с вана.

Максималният капацитет за настаняване е до 10 души.

На първия етаж е разположена съвременна и напълно оборудвана кухня. В нея на ваше разположения са посуда за готвене, сервиране и хранене, керамични котлони, фурна, голям хладилник с фризер, ледогенератор и бар за бърз достъп до бутилки, пералня, електрическа кана, кафе машина, тостер, съдомиялна машина.

На същия етаж се намира трапезария с 10 стола и голяма маса за хранене, както и всекидневна с удобна мека мебел, библиотека с книги и настолни игри, 52-инчов телевизор със сателитна телевизия и камина, която създава неповторим уют през студените месеци.

Една от стаите е разположена на първия етаж. Тя разполага с 2 единични легла и разкрива красива гледка към градината. За вашия абсолютен комфорт и качествен сън, всички легла в къщата са оборудвани с висок клас матраци и протектори.

Бебешка кошара е на разположение при предварителна заявка.

На втория етаж са разположени останалите 3 стаи. Всяка от тях се отличава с уникален стил и дизайн. Две от стаите имат голяма спалня и разтегателен фотьойл, а третата е с две единични легла. И трите стаи имат тераса с изглед към Рилска река.

В мокрото помещение ще откриете ютия, дъска за гладене, сушилник, щипки, допълнителни хавлии, допълнително спално бельо, възглавници, завивки, санитарни пособия.

В цялата къща има безплатен Wi-Fi интернет. Отоплението се поддържа от високоефективна термопомпа, радиатори са монтирани във всички стаи.

Къщата е сгушена в тихо и спокойно кътче, където можете да насладите на чист въздух и почивка далеч от градския шум и натовареното ежедневие. Разполага с голям двор, външна част с навес, маси, пейки и барбекю с пещ, което може да се ползва независимо от сезона.

В нашата градина отглеждаме овошки, зеленчуци и подправки, с които приготвяме сгряваща душата зимнина и от които можете да си наберете, когато са в сезон, за да си приготвите на място нещо свежо за хапване.

През топлите месеци можете максимално да се насладите на красивата и слънчева пешеходна пътека с черешови дървета срещу къщата. По същото време ни посещават така обичаните щъркели и лястовици, които често кръжат и гнездят в района на Рилска река.

Почивайки си на терасата, можете да се отдадете на ароматно кафе или да се отпуснете с чаша вино в ръка, докато се наслаждавате на красивата гледка. На разположение на нашите гости има и удобни шезлонги, които са идеални за слънчеви бани, а голямата дървена люлка с навес ще ви подари моменти на веселие и блаженство.

За децата сме осигурили любимо забавление - батут, на който безгрижно да скачат. Малки и големи могат да покажат уменията си нашата тенис маса. На улицата пред къщата можете безплатно да паркирате.

Хранителни магазини, ресторанти, кафенета, банкомати, аптека, магазини за сувенири ще откриете в непосредствена близост от къщата в центъра на Кочериново и Благоевград. Заобикалящите планини - Рила и Пирин ще ви вдъхновят за вълнуващи приключения и различни форми на туризъм като рафтинг, трекинг, конна езда, риболов, колоездене, ски, сноуборд, спускане с шейни, каяк, парапланеризъм.

А ако предпочитате, можете просто да се отдадете на релакс и приятна компания, без да се налага да излизате от къщата.

Предлагаме на нашите гости транспортни и екскурзоводски услуги. Можем да организираме за вас излет и пикник сред природата, заедно да минем по даден пешеходен маршрут или екопътека, да разгледаме избрани от вас забележителности, да отидем на рафтинг, да ви насочим към подходящи за риболов места и др.

За повече информация, свържете се с нас предварително.

• Център на град Бараково (100 м)

• Кочериново (1 км)

• Благоевград (7 км)

• Рила (град) (5 км)

• София - столица на България (90 км)

Туристически атракции:

• Стобски пирамиди (3 км)

• Рилски манастир (25 км)

• Ски курорт Картала (40 км)

• Банско - ски курорт (54 км)

• Боровец - ски курорт (75 км)

Условия за настаняване:

• Настаняване от 15:00 ч.

• Напускане до 11:00 ч.

• Не се допуска настаняване с домашни любимци.

• Къщата приема гости при минимален престой 2 нощувки.

• Цялата къща, 1 нощувка за 10 гости - 500 лв. за уикенд, 10 гости - 350 лв. делник.

• 1 стая 1 нощувка за 2 гости - 120 лв. делник.

• 2 стаи 1 нощувка за 4 гости - 240 лв. делник.

• Цялата къща (минимум 3 нощувки) за Нова година, до 10 гости - 800 лв. на вечер.

• В дните петък и събота къщата се отдава единствено цялостно.

• При резервация, плащането е в размер на 100% от сумата за нощувките.

• Анулация на направена резервация може да бъде направена до 24 часа - без неустойка или до 14 календарни дни преди датата на настаняване - с неустойка в размер на 50% от сумата по резервацията.

• При настаняване за 5 и повече нощувки, получавате бонус 1 безплатна нощувка.

• Посочените цени не включват официални празници.

За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 2
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Катерина Арсенова
Катерина Арсенова