Къща за гости Катерина

село Стан · община Нови пазар, област Шумен

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина

Къща за гости Катерина се намира в китно село Стан, на 5 км от Нови пазар, обл. Шумен. Селото е разположено в котловината между Шуменското, Лудогорското и Провадийското плато, в Дунавската равнина.

Самостоятелна къща на два етажа, интериорът е модерен стил, съчетан с домашен уют, предлага всички условия за почивка през цялата година, далеч от шума на града. Разполага с леглова база с 10 основни и 3 допълнителни легла.

На първия етаж има две преходни стаи - със спалня и две единични легла, 1 санитарен възел. Тук се намира и голям дневен тракт с камина, трапезария с кръгла маса за 6-8 човека и напълно оборудвана кухня. При необходимост в дневната могат да бъдат поставени 2 допълнителни походни легла. През зимните месеци етажът се отоплява чрез камина с водна риза.

На втория етаж има една двойна стая със спалня и разтегателен фотьойл и една двойна стая със спалня и разтегателен диван за двама. Всяка от стаите е със собствен санитарен възел, климатик, телевизор, просторна обща тераса с изглед към Шуменското плато.

Предоставяме сешоар, тоалетни принадлежности, пособия за гладене. При предварителна уговорка - и детска кошара.

При допълнително заплащане гостите могат да се възползват и от сауна.

В градинската част пред къщата има барбекю-зона с барбекю, пещ , закрита механа с места за сядане за 10-15 човека, където можете сами да приготвите вечерята си.

Къщата разполага и с обширен ограден градински двор (половин декар), в който е разположен детски кът (батут, пясъчник и люлки).

Външен басейн е предвиден за сезон 2021 г.

Налични са места за паркиране на автомобили - 2 места в двора на къщата и около 4 места - пред нея.

Интерес в района представляват: Историко-археологически резерват Мадара, Първата Българска столица Плиска, Дворецът на буквите, Исторически парк Неофит Рилски, късноантична и средновековна крепост Станата и др.

За любителите на риболова, на около 10 км от къщата има водоем - развъдник на риба, където могат да пробват късмета си.

А църквата в селото е била свидетел на много кръщенета.

Гостите за Къща Катерина получават 10% отстъпка от такса вход на Дворът на буквите и Исторически парк Неофит Рилски.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Ирина Плагова
Ирина Плагова