Къща за гости Катерина

село Стан · община Нови пазар, област Шумен

Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина Къща за гости Катерина

Къща за гости Катерина се намира в китно село Стан, на 55 км от Варна и на 25 км. от Шумен. Селото е разположено в котловината между Шуменското, Лудогорското и Провадийското плато, в Дунавската равнина.

*** За Нова година къщата е резервирана! ***

При нас ще намерете всичко необходимо за една почивка на село - спокойствие и чист въздух, релаксиране от градска шумна среда.

Самостоятелна къща на два етажа, интериорът е модерен стил, съчетан с домашен уют, предлага всички условия за почивка през цялата година. Разполага с леглова база с 10 основни и 2 допълнителни легла.

На първия етаж са разположени 2 двойни стаи, 1 санитарен възел със сауна. Напълно оборудвана кухня и снабдена с необходимата кухненска посуда, за да приготвите сами храната си. При необходимост в дневната могат да бъдат поставени 2 допълнителни походни легла. През зимните месеци етажът се отоплява от локално парно камина на пелети.

На втория етаж са разположени две самостоятелни стаи със собствен санитарен възел. Всяка стая е със спалня и разтегателен диван, климатик, телевизор.

Изходът на стаите е към обща широка тераса, от която се открива красива гледка към Шуменското плато.

За един по-приятен престой на Ваше разположение е външна веранда с барбекю-пещ и закрита механа, отговаряща на капацитета на къщата.

Дворът на къщата е озеленен с детски кът - пясъчник, батут и люлки, подходящ за игри на деца и възрастни, а защо не и място, където можете да се отпуснете и наслаждавате на природата, песента на птиците и чистия въздух.

Предоставяме сешоар, тоалетни принадлежности, пособия за гладене. При допълнително заплащане гостите могат да се възползват и от сауна.

За удобство и спокойствие разполагате с безплатен паркинг.

Интерес в района представляват: Историко-археологически резерват Мадара, Първата българска столица Плиска, Дворецът на буквите, Исторически парк "Неофит Рилски", късноантична и средновековна крепост Станата и др.

За любителите на риболова, на около 10 км от къщата има водоем - развъдник на риба, където могат да пробват късмета си.

А църквата в селото е била свидетел на много кръщенета.

Гостите за Къща Катерина получават 10% отстъпка от такса вход на Дворът на буквите и Исторически парк "Неофит Рилски".

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Ирина Плагова
Ирина Плагова