Къща за гости Казакови

град Котел · община Котел, област Сливен

Къща за гости Казакови Къща за гости Казакови Къща за гости Казакови Къща за гости Казакови Къща за гости Казакови Къща за гости Казакови Къща за гости Казакови

Къща за гости Казакови се намира в китното балканско градче Котел, сред великолепна природа, тишина и спокойствие, характерни за малкия град. Къщата се намира в "новия квартал" на града в близост до Националното училище по фолклорни изкуства.

За удобство на своите гости, къща Казакови предлага 1 тройна спалня, 1 двойна спалня и 1 апартамент с 6 места (общо 11 места). Санитарният възел е общ за всички помещения.

Къщата предлага 2 оборудвани кухни - една, намираща се в апартамента, а другата - в една от стаите с 2 легла. Кухните са обзаведени с възможност за приготвяне на желаната от Вас храна. Има прибори, чаши и домакински съдове, кафе машини, хладилник.

Във всяка стая има телевизор с плосък екран, предлага се безплатен интернет, уютен двор за отдих под сянката на дръвчета, тенис маса за спортуване от малки и големи.

В близост до града се намират прекрасни малки селца, подходящи за посещение в еднодневни екскурзии - с. Жеравна, с. Медвен, с. Катунище, с. Градец.

Заповядайте при нас и ще прекарате незабравими почивни дни. Тук ще намерите тишина и спокойствие от забързаното и шумно ежедневие.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Красимир Казаков
Красимир Казаков