Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5 Къща за гости Кедър 5

Добре дошли в уникалната къща за гости "Кедър 5", в прекрасния град Долна баня!

Този изключителен комплекс въплъщава комбинация от стил, комфорт и разнообразие, предоставяйки на гостите незабравимо преживяване.

Къща за гости "Кедър 5" - уют и ренесансов стил.

С четири просторни спални, обзаведени в ренесансов стил, и общо 9 + 2 легла, "Кедър 5" е идеалното място за семейна ваканция или уикенд в планината. Всяка стая предлага уют и удобство, допълнени от кабелна телевизия и възможност за отдих в общ салон с камина.

Събудете сетивата си в прекрасната градина на комплекса, омайна с зелена трева и уютна атмосфера. Релаксирайте се в открития басейн и външното джакузи, или се насладете на възможността за спорт и развлечения, които предоставя комплексът.

"Кедър 5" е идеален за семейна почивка с детски кът, където малките гости могат да се забавляват в безопасна обстановка. Просторният двор с детска площадка е мястото, където семействата могат да се насладят на заедност и игри.

Комплексът разполага с охраняем паркинг, гарантиращ спокойствие и сигурност за вашите превозни средства. Всеки гост на "Кедър 5" може да се възползва от безплатен достъп до интернет и кабелна телевизия, осигурявайки свързаност и развлечение.

На разположение на гостите е барбекю зона, където може да се насладите на приготвени с любов ястия, а близостта до градовете София и Боровец прави "Кедър 5" перфектното място за планинска ваканция.

"Кедър 5" е не само къща за гости, а преживяване, което обединява природата, стила и удобствата. Съчетайте спокойствие и разнообразие в този уникален комплекс, който ще направи вашия престой незабравим.

Добре дошли в "Кедър 5" - вашето убежище в планината, където комфортът и приключенията ви очакват!

Къща за гости „Кедър 5“ разполага с 4 стаи с отделна баня с тоалетна, кухня, хол с камина, телевизор във всяка стая, детска площадка, барбекю, открит басейн

Любителите на природата имат възможност да посетят следните еко-пътеки: на 3,5 км от къщи за гости “Кедър” започват маркирани еко-пътеки към: хижа Гергиница, х. Венетица, х. Белмекен, х. Заврачица.

Любителите на екстремните спортове могат да посетят Авиационен център Долна баня.

Град Долна баня отстои на 72 км от София и на 115 км от Пловдив. Град Долна баня отстои на 8 км от жп гара Костенец. През Долна баня минава пътят Пловдив-Дупница–Кулата, който минава също през Боровец (19 км) и Самоков (25 км).

От 2015 г. градът разполага със спортен комплекс, който позволява практиката на различни спортове, като някой от тях са баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, футбол и лека атлетика. Пътят Пловдив-Дупница–Кулата е и туристически маршрут за Рилския манастир, който е сред най-значимите културни паметници в България, символ на страната, включен в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Пребиваването на домашни любимци е позволено.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
  6. Хоум офис

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Лазар Пепечков
Лазар Пепечков