Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо Къща за гости Кемо

Къща за гости "Кемо" се намира в полите на величествената планина Рила, в малкото китно градче Сапарева баня.

Целогодишно града се посещава от много туристи, заради красивата природа, минерални лечебни извори, чистият планински въздух и гостоприемството на местните жители. От тук може да стигнете до най-великото сътворение на природата - Седемте рилски езера и да се насладите на уникални гледки.

Къщата се намира на 200 метра от центъра на града и разполага с две тройни стаи и една двойна стая, всяка със собствен санитарен възел, тераса, телевизор с плосък екран и кабелна телевизия, хладилник, климатик. За приятният престои на гостите, в къща "Кемо" има дворно място с открито и закрито барбекю, което е оборудвано, рибарник, люлка изработена от собственика.

Заповядайте, за да почувствате положителната емоция, спокойствие и уют, от които имате нужда!

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Борислав Рударски
Борислав Рударски