Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека Къща за гости Керека

Заповядайте в къща за гости „Керека“. Намира се в тихото и спокойно балканско село Керека, само на 18 км. от гр. Велико Търново и на 6 км. от гр. Дряново. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашата почивка или празненство през всеки сезон.

Къщата разполага с 21 места за спане, разположени в 8 спални (3 тройни и 5 двойни стаи + стая с разтегателен диван), 4 санитарни възела, няколко общи помещения за отдих. Възможно е наемането на цялата къща или отделни стаи.

За удобството на нашите гости разполагаме с прекрасна градина, където са разположени пещ с барбекю, отопляем басейн (използваем от април до ноември), финландска сауна, 7-местно джакузи и място за отдих, детски кът - включващ батут, малък басейн (от юни до септември), детски масички, столчета, топки за игра.

Механа с капацитет от 30 места на закрито и 30 на открито. Налично е пълно кухненско оборудване за самостоятелно приготвяне на трапезата. По предварителна заявка и уговорка има възможност за приготвяне на закуска и ястия от нас!

Местността е подходяща за велосипеден и пешеходен туризъм. Сред най-известните забележителности, които може да посетите в радиус от 20 км. са: „Царевец”, гр. В.Търново; „Етъра”, гр. Габрово; гр. Трявна; с. Арбанси; Дряновски манастир; Соколовски манастир; Хотнишки водопади и много други.

Цени и услуги:

* Наем на цялата къща - 600 лв. за 1 нощувка (включва ползване на всички съоръжения);

* Наем на цялата къща за 2 нощувки - 1000 лв.;

* Наем на цялата къща от 10 гости 300 лв. за 1 нощувка;

* Наем на градина, басейн, лятна кухня- в делнични дни- от 10:00 до 22:00 часа -150 лв. (изключително подходящо за провеждане на детски празници, от месец май до месец октомври)

* Ползване на сауна и джакузи в рамките на 2 часа в делнични дни – 20 лв. за лица над 18 г., 10 лв. за лица под 18 г.

Необходимо е да направите своята резервация 1 ден предварително. От месец октомври до месец април.

• За повече нощувки - специални оферти!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Къщи: 1
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Невена Николова
Невена Николова