Къща за гости Китна - еко къща за гости

село Лозно · община Кюстендил, област Кюстендил

Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости Къща за гости Китна - еко къща за гости

Вила Китна се намира над село Лозно, на 6 километра от град Кюстендил, 88 километра от София.

Къщата се намира на най-високата точка в селото под планина Лисец, от където ще можете да се насладите на невероятна гледка към планина Осогово, Конявска и Рила планина.

Вила Китна ще се погрижи за Вашият уют и спокойствие и за това да прекарате една пълноценна почивка. Вила китна разполага с 3 спални (леглова база от 10 места), уютно обзавеждане с две модерни бани, голяма тераса с изглед към планината.

Кухнята е самостоятелна и напълно оборудвана с всичко необходимо за лесен и приятен престой, разполага с модерна стъкло-керамична печка с фурна, съдомиялна машина, кафе машина, ледогенератор и хладилник.

Външното каменно барбекю и пещ дават възможност за приготвянето на вкусна скара, а голямата маса приканва гостите да се забавляват.

Музика, WI-FI интернет и телевизори, старинна чешма, осигурени дърва за огрев, са част от екстрите, които са на Ваше разположение.

В градината ви очакват сауна и джакузи.

Къща за гости Китна е и отлична начална точка за посещение на уникалните природни забележителности на района.

Подарете си една незабравима почивка сред природата, далеч от забързания градски живот като резервирате при нас.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
  10. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Люсиен Илиев
Люсиен Илиев