Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета Къща за гости Кметчета

Комплекс Кметчета, Кметчета разполага с леглова база от 18 места.

Комплекс Кметчетата се намира в село Кметчета - китно балканско селце в полите на Стара планина, на 7 км от Габрово, 5 км от Дряновски манастир, 8 км от АИР Боженци, 12 км от АЕК Етър и Соколски манастир.

Природата е изключително красива и живописна, съчетаваща кристалния въздух, спиращите дъха панорами и неповторимостта на Предбалкана. При ясно време от него се виждат върховете на Централна Стара планина - Триглав, Ботев, Бузлуджа, Шипка.

Потопен в зеленина комплекса предлага уют и тишина. Той се състои от две самостоятелни двуетажни къщи с общо 18 места - три апартамента, две тройни и три двойни стаи. Къщите са построени от традиционните за местната архитектура естествени материали – камък и масивна дървесина, съчетаващи възрожденски дух и модерен съвременен интериор.

В тях ви очакват механа с камина, кухненски блок и трапезария - стилно обзаведени и богато декорирани. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, телевизор, мобилен интернет.

На разположение на гостите са също голям двор със закрито барбекю с пещ, басейн, водопад и вътрешен паркинг. Обстановката допълват типични за селските къщи декорации и градинско осветление. Допълнително се предлага високопланински велосипеди, конна езда.

В комплекс Кметчетата ще се насладите на спокойствие, топло гостоприемство и идеални условия за почивка, предоставени от любезните домакини.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
  7. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0988 *** ***
покажи телефона
Маринови
Маринови