Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви Къща за гости Колеви

Ние сме къща за гости “Колеви” гр. Черноморец. Повече от 20 години предоставяме на нашите клиенти стаи за почивка през летния сезон.

Къщата се намира в западната част на град Черноморец, на 25 км. от град Бургас и на 8 км. преди Созопол. Централния плаж е на 5-6 мин. пеша, а най-хубавия и голям плаж по Южното Черноморие - къмпинг "Градина" на 2 км.

На вашето внимание предлагаме стаи с 2, 3 и 4 легла със самостоятелен санитарен възел и тераса. Стаите са оборудвани с телевизор с кабелна, хладилник, климатик и интернет.

Къщата разполага с лятна градина с място за хранене и телевизор, а лятната ни кухня разполага с газов котлон, домакински съдове, микровълнова и барбекю.

Къща за гости “Колеви” разполага с всичко необходимо за едно незабравимо лято 2023.

Добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 3
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Нели Колева
Нели Колева