Къща за гости Колонията

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията Къща за гости Колонията

Най-новата Къща за гости с капацитет 14-15 души в близост до Свободен Университет - Варна и плажовете Журналист и Кабакум - Варна.

Разполага с четири самостоятелни спални и обща кухня с всекидневна, три големи бани с тоалетни, остъклена тераса и две открити тераси към спалните на втория етаж. Голям двор с лятна кухня, полянка с детски кът за игра, площадка за 3 автомобила, барбекю и площадка за сядане.

Къщата е в близост до магазини, заведения, банка, аптека, автобусна спирка. Удобен транспорт до Варна и Златните Пясъци, Евсиноград, Слънчев ден. Къщата разполага с вътрешен и външен детски кът, детски кошарки, бебешко столче за хранене, корито със стойка за къпане на бебе, шезлонг за бебе, т.е всичко необходимо са приятен и комфортен престой на семейства с бебенца и малки деца.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Тройни стаи: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Ивайло Иванов
Ивайло Иванов