Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит Къща за гости Колорит

Къща за гости "Колорит" се състои от две сгради предлагащи три двойни стаи, една тройна/ четворна стая със спалня и легло персон и половина и една четворна стаи, която е с общ вход, но след това две отделни, всяка от който е с отделни врати и самостоятелни санитарни възли. Едната от стаите е със спалня, а другата с две единични легла.

Общия капацитет на стаите и механата е 13 души.

Помещенията са оборудвани с телевизори с кабелна телевизия, Wi-Fi интернет, всяка от стаите е със самостоятелен санитарен възел, а някой разполагат с масичка със столове.

Къщата разполага и с уютна битова механа. Тя е оборудвана с хладилник, телевизор, микровълнова, печка, съдове и прибори за приготвянето на храна и самостоятелна тоалетна.

* Ползването на механата става по предварителна заявка и при условие, че се наеме пълният капацитет на къщата.

* Закуската се предлага в механата на къщата в часовете от 09:00 ч. до 10:30 ч. с предварителна заявка при резервация и допълнително заплащане 10 лв.

Вечерята се предлага в ресторанта на къщата, който се намира в съседство с нея, с предварителна заявка при резервация и допълнително заплащане от 20 лв.

Всички помещения са уютни и комфортни, съчетали в себе си автентичния бит на копривщенския край с модерното съвремие на българина.

За общо ползване в обекта има кафе машина, машина за вода, предлагат се карти с маршрути за разходка в и извън гр. Копривщица, развлекателни игри (карти, домино, шах) и др.

В двора са обособени два къта за отдих, детски кът, а на разположение на гостите се предлага и барбекю.

Пред къщата има места за паркиране, а в близост се намира платеният паркинг на града - 50 м.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 18
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
  3. Моминско / Ергенско парти
  4. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Илияна Тодорова
Илияна Тодорова