8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета   Заета
Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът Къща за гости Конакът

Къща за гости "Конакът" се намира в село Орехово, на 60 км. от град Пловдив.

Селото е разположено сред изключителна природа в сърцето на Родопа планина. Орехово е изходен пункт за много природни, културни и исторически забележителности. Едни от тях са хижите Персенк, Кабата, Скални мостове и Чудни мостове, където се намира едноименния природен феномен, Водопадите "Костен камък", "Скакалото"и "Дуплево", пещерата "Човешката дупка", много параклиси. В близост до селото са и Кръстова гора, Роженската обсерватория. През лятото селото е подходящо за вълнуващи екскурзии, пикници и разходки сред прохладата на гората, за бране на билки и диви плодове и гъби, а през зимата - за зимни спортове, благодарение на близостта на курортите Пампорово и Чепеларе, за празнуване на рождени дни, юбилеи, събития и тийм билдинг.

Изцяло обновената къща за гости "Конакът" предлага на своите гости 16 места, разположени в:

- 1 тройна стая

- 3 двойни стаи

- 1 спалня

- 1 aпартамент от две стаи с 5 легла

Разполагаме със зала за хранене за 20 човека, оборудвана с кафе машина, TV, DVD, усилвател и тонколони (не се допуска внасянето на допълнителна озвучителна техника), свързана с кухня, която има всички необходими уреди и посуда.

Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, хавлии, телевизия, неограничен WiFi достъп и тераса с чудесен изглед към планината. Отоплението и топлата вода са с локално парно.

Уютно фоайе, на втория етаж, с телевизор и битов кът ще допринесе за Вашият релакс и отмора.

Автентичната родопска атмосфера и удобствата, които ви предлага къщата, съчетани с топло посрещане, са гаранция за едно незабравимо преживяване. По желание и предварителна заявка можем да Ви приготвим различни родопски вкусотии.

На разположение на гостите е и напълно оборудвана, с всички удобства, кухня, където могат да си приготвят и сами храната.

За Вашето още по-добро настроение може да си заявите каба гайда и певец.

Ние Ви очакваме!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
сем. Кърневи
сем. Кърневи