Къща за гости Конарски чифлик

село Конаре · община Гурково, област Стара Загора

Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик Къща за гости Конарски чифлик

Къща за гости "Конарски чифлик" се намира в с. Конаре, общ. Гурково - в центъра на България (на подбалканския път и на 5-6 км от южния край на прохода Хаинбоаз).

Селото е разположено в Розовата долина, в полите на Стара планина с живописна гледка към яз. Жребчево, който е на 5 км на юг. В близост (на около 2 км) има и друг зарибен микроязовир с приятно местоположение край борова гора. За любителите на планината - неизбродните пътеки на Балкана започват зад къщата ни и могат да ви отведат до вр. Остри гръб (около1300 м) и до спиращи дъха гледки отвисоко.

Разполагаме с 5 уютни спални за 13 души.

Кухнята е напълно оборудвана, а залата с камина е просторна и приятна.

На посетителите предлагаме да се поглезят и със сауна.

Дворът с много дървета е зелен оазис, огласян от птичи песни. Предоставяме прекрасна възможност за градинско парти. Тук има и външна камина, и барбекю на открито.

Къщата е едновременно стилна и семпла, с арт решения в духа на българската традиция, но и с модерен привкус. Категоризирана е с две звезди.

Отваряме широките си порти за гости и сте добре дошли при нас.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Панайот и Стела Иванови
Панайот и Стела Иванови