Къща за гости Контрасти

село Петревене · община Луковит, област Ловеч

Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти

Скъпи гости,

Къща за гости "Контрасти", може да бъде наета както за единично настаняване, така и цялата къща с капацитет за до 29 човека.

При наемане на цялата къща, получавате към нея салон за Вашето събиране и оборудвана кухня към него. Получавате възможност да избирате дали Вие сами да приготвите храната си или ние да ви я приготвим изцяло (или частично) от ресторант "Миша" и да Ви я сервираме в самостоятелният ви салон.

При единично настаняване, гостите на къщата могат да се възползват и да опитат вкусните гозби на ресторант "Миша", който се намира в къща за гости "Миша".

Двете къщи, "Миша" и "Контрасти", са част от един комплекс и делят един двор.

Също така безплатно, на разположение на нашите гости през горещите дни, е летният ни открит басейн, който има и детска секция.

Към къщата може да се предостави и конферентна зала, подходяща за обучения.

Къщата е подходяща за организиране вашето събитие - рожден ден, фирмено парти, сватба, родови срещи, юбилеи, абитуриентски балове или просто сбирка с добри приятели.

Ако компанията е по-голяма от капацитета (29 места), може да се съчетае и допълни с настаняване в къща за гости "Миша".

В къщи за гости "Миша" и "Контрасти" се допускат и домашни любимци.

Къща за гости “Контрасти” често е отправна точка за любители на туризма, както и за много риболовци и пещерняци.

Местността е богата на ‪‎пещери‬ - Проходна‬ ("Божиите очи”), Темната дупка, Съева дупка.

Тук се намират и едни от най-причудливите скални образувания - циркусът Котлен, Куклите, Струпаница, и Провъртеника.

Веднага след като излезете от село Петревене, в посока Луковит, започва и геопарк “Искър - Панега", където може да се насладите на уникална разходка както пеша, така и да се повозите на лодка из реката. Малко след еко-пътеката се намира и "Златния парк".

Разбира се, ценителите на ‪туризма‬ и планинските приключения познават природните красоти около Петревене, но ще се радваме да въвлечем в това планинско, пещерно преживяване и онези и от вас, които все още не са ни гостували.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 29 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Евгения Петрова
Евгения Петрова