Къща за гости Контрасти

село Петревене · община Луковит, област Ловеч

Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти Къща за гости Контрасти

Къща за гости Контрасти разполага със собствен кухненски кът, мека мебел, тераса, телевизор и модерно обзавеждане.

Къщата е подходяща за организиране вашето събитие - рожден ден, фирмено парти, сватба или просто сбирка с добри приятели.

Цени на настаняване:

Цени за настаняване в Къща за гости “Контрасти”

Единична стая – 30 лв.

Двойна стая – 40 лв.

Апартамент за двама – 60 лв.

Апартамент с тройно или повече настаняване – 20 лв./човек

Къща за гости “Контрасти” често е отправна точка за любители на туризма,както и за много риболовци и пещерняци. Местността е богата на ‪‎пещери‬ - “‪‎Проходна‬ - Божиите очи”, „Темната Дупка”, „Съева дупка”. Тук се намират и едни от най-причудливите скални образувания - Циркусът “Котлен”, “Куклите”, „Струпаница”, и „Провъртеника”. Веднага след като излезете от село Петревене, посока Луковит, започва и геопарк “Искър–Панега". Разбира се ценителите на ‪туризма‬ и планинските приключения познават природните красоти около Петревене, но ще се радваме да въвлечем в това планинско, пещерно преживяване и онези и от вас които все още не са ни гостували.

Местоположение:
Цялата къща: 32 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 1
студиа: 2
апартаменти: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Евгения Петрова
Евгения Петрова