Къща за гости Костадинови

село Българево · община Каварна, област Добрич

Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови Къща за гости Костадинови

Самостоятелна част от къща, разположена на тиха улица в центъра на с. Българево, на 6 км. от гр. Каварна и на 5 км. от залива "Болата" и нос Калиакра.

Къщата разполага с общо 6 легла- една стандартна двойна стая със самостоятелен санитарен възел и две двойни стаи, които са слети и са с общ вход и общ санитарен възел, подходящи за семейство с деца.

Към къщата има трапезария за хранене в битов стил с всичко необходимо за Вашия уют и приятна ваканция, сенчеста градина с хамак и кътчета за почивка, където да се отдадете на спокойствие и релакс.

Гостите на къщата могат да разнообразят своята почивка с посещения до мидена ферма "Дълбока", к.к. "Русалка", Камен бряг и Яйлата, както и да се насладят на богат асортимент сезонни плодове и зеленчуци, както и други продукти местно производство.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Гълъбина Костадинова
Гълъбина Костадинова