Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови Къща за гости Костови
Почивка в Къща за гости Костови
Къщи за гости "Костови" се намират в живописното балканско село Мийковци, на 12 км. от град Елена.

Къщи "Костови" се намират в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 15 км. южно от Елена – град, съхранил своя Възрожденски дух.

Във селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух, три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, няколко екопътеки, една от които е най-голяма и води до връх Чумерна.

Къщите са изключително подходящи за семейни, приятелски, почивки или празници сред природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град.

В къща Костови 1 могат да се настанят максимално 16 човека в общо 5 стаи.

Предимството е, че четири от стаите са обзаведени със двойно и единично легло, както и една стая със две двойни легла което ги прави удобни за семейства със деца.

Всяка стая има телевизор и цифрова, интернет. Гостите ползват два санитарни възела.

На разположение на гостите има кухня, оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна, механа.

Голям озеленен двор със много цветя, люлка, хамак, басейн, барбекю със лятна кухня допълват общия уют и всички условия за Вашата пълноценна почивка или празник.

Къща Костови 2

Намира се на три километра от първата къща.

Капацитета е 15-17 човека, настанени в общо 4 стаи и 1 тип апартамент.

На първия етаж са разположени една стая със двойно и единично легло и една стая тип апартамент, която е със две помещения в едно, от които има двойно и единично легло, а във другото има диван, който може да се използва за спане от двама човека, баня и тоалетна (обща за етажа).

На втория етаж са разположени три стаи, обзаведени със двойно и единично легло, което ги прави удобни за семейства с деца. Баня и тоалетна - обща за етажа.

Всяка стая има телевизор със цифрова и интернет.

Оборудвана кухня за приготвяне на храна, барбекю, баня и тоалетна.

Двора е голям, озеленен и подходящ за деца, с люлка, хамак, детски кът и басейн, за една пълноценна почивка сред планината и гледка към един от красивите върхове на Стара планина - връх Чумерна.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Сем. Костови
Сем. Костови