8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направете запитване Направете запитване   Заета

Къщи "Костови" се намират в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 15 км. южно от Елена – град съхранил своя Възрожденски дух.

Във селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух, три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, няколко еко пътеки една от които е е най-голяма и води до връх Чумерна !

Къщите са изключително подходящи за семейни, приятелски, почивки или празници сред природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град.

В КЪЩА КОСТОВИ 1 МОГАТ ДА СЕ НАСТАНЯТ МАКСИМАЛНО 16 ЧОВЕКА В ОБЩО 5 СТАИ ! Предимството е, че четири от стаите са обзаведени със двойно и единично легло, както и една стая със две двойни легла което ги прави удобни за семейства със деца. Всяка стая има телевизор и цифрова, ИНТЕРНEТ! Гостите ползват два санитарни възела ! На разположение на гостите има кухня оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна, механа ! Голям озеленен двор със много цветя, люлка, хамак, басейн, барбекю със лятна кухня допълват общия уют и всички условия за Вашата пълноценна почивка или празник!

КЪЩА КОСТОВИ 2 ! Намира се на три километра от първата къща!

Капацитета е 15-17 човека настанени в общо 4 стаи и 1 тип апартамент! На първия са разположени една стая със двойно и единично легло и една стая тип апартамент, която е със две помещения в едно, от които има двойно и единично легло, а във другото има диван, който може да се използва за спане от двама човека баня и тоалетна обща за етажа!

На втория етаж са разположени три стаи обзаведени със двойно и единично легло, което ги прави удобни за семейства с деца! Баня и тоалетна обща за етажа!

Всяка стая има телевизор със цифрова и интернет!

Оборудвана кухня за приготвяне на храна, барбекю, баня и тоалетна!

Двора е голям озеленен подходящ за деца със люлка, хамак и басейн за една пълноценна почивка сред планината и гледка към един от красивите върхове на Стара Планина - връх Чумерна!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Сем. Костови