Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци Къща за гости Котуци

Къща за гости "Котуци" се намира до китното балканско село Буйновци, на 11 км. от град Елена.

Къщата е с капацитет 16 човека - 4 стаи + 1 апартамент, всички със самостоятелни WC, баня, сателитна телевизия. Разполага с механа с камина, кухненски кът и пещ, позволяващи самостоятелно приготвяне на храна. По Ваше желание, ние можем да Ви приготвим различни ястия и специалитети.

Местоположението предлага възможност за различни преживявания, приятни разходки в природата и отдих. В близост има река, до която има чудесни условия за риболов, пикник и барбекю. Може да се насладите и на живописния Христовски водопад, който е обявен за защитен природен обект.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Станимир Станев
Станимир Станев