Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси

Уютна къща за гости в долината на розите и тракийските царе.

Къщата разполага с 2 стаи с по 2 единични легла и една стая с двойно легло. Напълно обзаведена, модерна и уютна, с широко дворно място с веранда.

На по-малко от километър - минерални бани и аквапарк Овощник. Множество исторически и природни забележителности, до които предлагаме транспорт - тракийски мегалит, тракийски гробници, Казанлъшки девически манастир, Храм-паметник Шипка, къща-музей "Чудомир", "Дечко Узунов", "Ненко Балкански", етнографски комплекс Кулата, язовир Копринка, музей на розата, връх Шипка и връх Хаджи Димитър (паметник Бузлуджа) и др.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Жельо Петров
Жельо Петров